Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

KNAB ierodas Rīgas satiksmē, iztaujā Bemhenu

Pēc tam, kad izskanēja ziņa par uzņēmēja Māra Martinsona aizturēšanu, tapis zināms, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) amatpersonas ieradušās arī Rīgas satiksmes (RS) telpās Vestienas ielā 35, televīzijas žurnālistiem apstiprināja RS preses sekretārs Viktors Zaķis.

Uz TV3 jautājumu, vai uzņēmumā notiek kratīšana, Zaķis atbildēja, ka nemācēs apstiprināt, vai tā ir kratīšana, tas esot jautājums par juridiskiem terminiem. Viņš varēja apstiprināt, ka pirms vairāk nekā pusotras stundas uzņēmumā ieradās vairāki KNAB darbinieki, un divi cilvēki RS valdes priekšsēdētāja Leona Bemhena kabinetā viņu iztaujā.

"Jūs taču nevarat redzēt, ka kaut kas tiek nests ārā, kaut kas tiek apcietināts. Šobrīd divi civēki sēž kabinetā," komentēja Zaķis.

Viņš arī atklāja, ka KNAB vienam no RS juristiem palūdza doties līdzi uz Brīvības ielu 191 (tur atrodas RS klientu apkalpošanas centrs un tramvaju depo). "Acīmredzot arī tur kaut kādas darbības notiek," bilda Zaķis. 

Viņš uzsvēra, ka šobrīd neesot nekādas plašākas informācijas nedz viņam, nedz citiem RS darbiniekiem. "Durvis Bemhena kabinetā ir ciet, par kādām tēmām tiek diskutēts, runāts un kas tiek pieprasīts - tiem, kas ir ārpus kabineta, nekas nav zināms."

Latvijas Televīzija (LTV) ziņo, ka KNAB ēkā iegājis arī advokāts Jānis Dzanuškāns. Pagaidām nav zināms, vai viņš ir jebkādā veidā iesaistīts minētajos notikumos, taču LTV norāda, ka Dzanuškāns iepriekš dažādās lietās pārstāvējis Rīgas domi.

(pievienota pēdējā rindkopa)

 

Top komentāri

.
.
Kārtējais "zvaniņš" RS.
iespējams
i
"Šobrīd divi civēki sēž {Benhena} kabinetā," komentēja Zaķis. Laikam jau Benhens nav cilvēks, bet betmens, jo ar viņu kabinetā sēž divi cilvēki - KNAB darbinieki.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas