Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Koalīcija vienojusies par Saeimas sanākšanu uz sēdēm vairākās parlamenta telpās

Koalīcija vienojusies par regulējumu, kas paredz Saeimas sanākšanu uz sēdēm vairākās parlamenta telpās, pirmdien pēc koalīcijas sanāksmes žurnālistiem pavēstīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņs (JV).

Kariņš tāpat norādīja, ka notiek darbs pie balsošanas un viedokļa paušanas iespēju nodrošināšanas, parlamenta sēdi noturot dažādās telpās. Saeimas sēde visdrīzāk notiks ceturtdien, 2.aprīlī.

KPV LV Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs norādīja, ka, iespējams, ka ceturtdien notiks divas Saeimas sēdes.

Visu Latvijai-Tēvzemei un brīvībai/LNNK līderis Raivis Dzintars sacīja, ka valdību veidojošo partiju vidū tāpat nonākts pie secinājuma, ka koalīcijai krīzes laikā būtu jāsanāk uz sanāksmēm biežāk nekā reizi nedēļā, jo ar līdzšinējo sarunām atvēlēto laiku nepietiek visu jautājumu izrunāšanai.

Kā ziņots, Saeimas sēdi paredzēts rīkot, katrai frakcijai pulcējoties atsevišķā Saeimas zālē un pie frakcijām nepiederošajiem deputātiem sanākot dažos kabinetos.

Top komentāri

Irlielāmērāticams
I
ka opozīcija varētu sēdēt pagrabtelpās.
buks
b
Saderam, ka neviens pat nepamanīs vai šī Saeima būs jau pasēdējusi vai nepasēdējusi. Pat viņi paši nepamanīs un arī viņu konta bilance no tā nemainīsies.
Ha
H
Šï Saeima varetu aiziet atvalinajumă, tăpat no viņiem maza jēga. Tagad teres bezjedzigi naudu, piedodiet, tukšai muldēšanai...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas