Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Krievijas aktivitātes raisa bažas par ilgtermiņa ambīcijām reģionā

Aizvadītajā gadā netālu no Latvijas robežām ir konstatēti kopumā 186 Krievijas lidaparāti un 179 šīs valsts kuģi. Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris ģenerālleitnants Leonīds Kalniņš norāda, ka Krievijas bruņoto spēku aktivitātes Baltijas reģionā ir nemainīgi augstas pēdējo gadu laikā. Savukārt aizsardzības ministrs Artis Pabriks (A/P) uzskata, ka Krievijas aktivitātes ir atgādinājums mums pašiem paveikt savus mājasdarbus, tostarp izveidot visaptverošu valsts aizsardzības sistēmu un turpināt attīstīt infrastruktūru.

Top komentāri

Irlielāmērāticams
I
ka Krievija grib pastāvēt ilgtermiņā. Ja tas kādam raisa bažas, tad - jo labāk priekš bažām... sevišķi, ja bažas ir labi apmaksātas... .
Irlielāmērāticams
I
ka ir labi vismaz vienu reizi gadā ieskatīties Pasaules kartē... un saprast, kādi ir attālumi no Krimas līdz Vašingtonai DC, no Londonas līdz Nairobi, kur atrodas Ķīna un kur - Kamčatka. Tas palīdz, ļoti palīdz saprast... arī to, ka nekad nerimsies krievu kuģu un lidmašīnu kustība starp S.Pēterburgu un Kēnigsbergas anklāvu un krievu kuģi tiks MANĪTI bieži, jo bieži.
Labais
L
Mani pārņem bažas par ASV agresīvām darbībā visā pasaulē.Mani pārņem bažas ka Latvija ir ASV ķīlniece konfliktā ar krieviju !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas