Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kuldīgas pašvaldība piešķir gandrīz 33 000 eiro sporta atbalstam

Kuldīgas novada pašvaldība šogad sporta atbalstam piešķīrusi kopumā 32 900 eiro, paredzot šo finansējumu sporta pasākumiem, individuālajiem sportistiem, sporta klubiem, biedrībām un sporta spēļu komandām, aģentūra LETA uzzināja Kuldīga novada domē.

Pašvaldība nolēmusi atbalstīt 19 dažādus Kuldīgas novadā notiekošos sporta pasākumus, no šī gada budžeta piešķirot tiem kopumā 5400 eiro. Individuālajiem sportistiem šogad piešķirs kopumā 8600 eiro, Kuldīgas novada sporta klubiem un biedrībām - 6500 eiro, bet Kuldīgas novada sporta spēļu komandām - 9400 eiro.

Pirmo reizi paredzēts arī īpašs jauniešu atbalsta fonds, lai atbalstītu talantīgos jauniešus - Latvijas izlašu dalībniekus, kuri piedalīsies pasaules un Eiropas čempionātos. Atbalstu no šī fonda varēs saņemt Latvijā atzīto sporta federāciju apstiprinātie jaunatnes izlašu dalībnieki. Šim mērķim pašvaldības budžetā iedalīti 3000 eiro.

Pašvaldības mērķis ir finansiāli atbalstīt sporta pasākumus, klubus, biedrības, komandas un individuālos sportistus, tādējādi veicinot aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, iesaistot iedzīvotājus dažādās sporta aktivitātēs, kā arī popularizējot novadu Latvijā un pasaulē, skaidroja Kuldīgas domē. Pagājušā gada beigās pašvaldība izsludināja konkursu sporta klubiem un komandām, pasākumiem un individuālajiem sportistiem par finansējuma saņemšanu 2016.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas