Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala
NVD norāda, ka oftalmoloģijā ir daudz manipulāciju, kuras reāli netiek izmantotas. Iespējams, vairākas manipulācijas var iekļaut vienā – ar jaunu tarifu un nosaukumu

Lai būtu vairāk ārstu un mazākas rindas

Pārskatot veselības aprūpes pakalpojumu tarifus, atbildīgās iestādes cer, ka izdosies palielināt mediķu atalgojumu un mazināt rindas pie speciālistiem. Nacionālais veselības dienests (NVD) gan atzīst – ātrāku tarifu pārskatīšanu un ieviešanu dzīvē kavē nepietiekamie cilvēkresursi ne tikai dienestā, bet arī ārstniecības iestādēs.

Top komentāri

Tālis
T
Par 120 miljoniem celsim jauno slimnīcas korpusu, bet nav ārstu, māsiņu.!!
Apčidrinskis
A
Vispirms- ārstu atalgojums Latvijā ir n-tās reizes lielāks nekā vidējā alga. Otrkārt- mākslīgi radītās rindas ir naudas izspiešanas instruments, nevis objektīva situācija. Treškārt- Latvijā gadā medicīnai iegrūž rīklē vairāk kā vienu MILJARDU EURO, bet medicīna no tā nekļūst pieejamāka. Vienkārši sistēma ar "rindām" ir iecirtusi zobus dziļi tautas rīklē. Tā nedarbojas, ir zemiska un plēsonīga.
Ilzei
I
Vispār jau, slēdzot līgumu ar Valsti, rezidentiem jāpaliek strādāt Latvijā 3-5 gadus, atkarībā no programmas... tomēr daudzi izvēlas neslēgt šo līgumu jeb MAKSĀT paši par rezidentūru, jo neviens negrib strādāt par tik sliktu algu padomju smakas apsēstās slimnīcās.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas