Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

LNB restorānā iecerēto Jaunā gada svinību organizētāja strīdu risinās tiesā

Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) restorānā Klīversala iecerēto Jaunā gada svinību organizatore Maira Ādmine plāno situāciju ar bibliotēkas restorānu risināt tiesā.

Kā Ādmine teica aģentūrai LETA, patlaban viņas advokāte strādā pie prasību izvirzīšanas. Pret ko vērsties tiesā - pret restorānu Klīversala, LNB vai cilvēkiem, kas publicēja apmelojošu informāciju un apvainoja viņu kā privātpersonu - Ādmine vēl nezināja.

Viņa skaidroja, ka ir neizpratnē par faktu, ka restorāns un bibliotēka pašu akceptēto programmu vairs nevēlas pieņemt. "Manī ir liels sašutums, ka pašu akceptēto programmu, viņi tagad noliedz, apstrīd, un mani ar 177 cilvēkiem 27.decembrī izmet ārā no zāles," pauda Ādmine.

Vienlaikus viņa sacīja, ka sākotnējo programmas variantu, kas izplatīs sociālajos tīklos, LNB direktors Andris Vilks lika koriģēt. Pasākumu, kura programma tika mainīta, apstiprināja gan Vilks, gan restorāna vadība, tāpēc biļetes uz svinībām tika nodotas pārdošanā.

Ādmine norādīja, ka programmā nebija iecerēta Krievijas prezidenta Vladimira Putina runa, tika plānots ar torti un glāzes pacelšanu teikt paldies viesiem, kas atbraukuši no Krievijas.

Ādmine cer, ka restorāns šādas rīcības dēļ iegūs sliktu reputāciju, un neviens vairs pasākumus "Klīversalā" nerīkos.

Jau ziņots, ka sašutumu izraisījušais pasākums LNB restorānā Klīversala, kurā sākotnējā programmā tika plānota jaunā gada sagaidīšana pēc Maskavas laika ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina uzrunu, nenotiks.

Kā aģentūrai LETA norādīja LNB pārstāvis Augusts Zilberts, jaunā gada sagaidīšana pēc Maskavas laika un Krievijas prezidenta uzrunas skatīšanās bija iekļauta programmas pirmajā variantā, ko restorānam Klīversala pasākuma rīkotāji, aģentūra Sweet Events, pieteica aptuveni pirms pusotra mēneša. Tiklīdz LNB tika informēta par šādu programmas variantu, tas jau novembrī tika noraidīts kā nepieņemams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas