Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Lūdz KNAB izmeklēt prezidentūras mājaslapas izmaksas

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) iesniegts lūgums izskatīt Latvijas prezidentūras portāla izveidošanas izmaksas, par kurām jau trešdienas rītā rakstīja laikraksts Diena, norādot, ka izveides izmaksas salīdzināmas ar privātmājas cenu.

Iesniegumā rakstīts, ka portāls ir veidots izmantojot salīdzinoši vienkāršas tehnoloģijas, kuras drīzāk atgādina tiešsaistes emuāra sarežģītības pakāpi, tadēļ tiek lūgts, lai KNAB izmeklē un noskaidro, vai ieguldītā darba apjoms ir līdzvērtīgs summa, kas par to ir samaksāta.  

"Tā mājaslapa ir ļoti vienkārša, vienīgais tur ir uztaisīts diezgan nopietns notikumu kalendārs, arī autorizācijas sadaļa un mediju akreditācija no kodēšanas viedokļa prasa lielāku darbu. Bet uz 118 tūkstošiem eiro, protams, "nevelk". Tādas cenas neeksistē," pēc Dienas lūguma izpētot prezidentūras mājaslapu, norāda programmētājs Imants, kurš nozarē strādā vairākus gadus un veidojis vietnes gan valsts, gan privātajam sektoram.

Ar iesniegumu KNAB vērsies Krišjānis Feldmans, kurš 2014. gada vēlēšanās startēja uz Saeimas deputāta vietu no Jaunās konservatīvās partijas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas