Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Maršrutā Rīga-Maskava kursēs astoņi jauni pasažieru vagoni

Maršrutā Rīga-Maskava kursēs astoņi jauni pasažieru vagoni, aģentūra LETA uzzināja šodien notikušajā SIA LDz Cargo un SIA L-Ekspresis jauno pasažieru vagonu prezentācijā.

Jaunajiem SV (divvietīgo kupeju) un kupejas vagoniem ir moderns, daudzfunkcionāls dizains, automātiskas, ar elektronisku atslēgu slēdzamas kupeju durvis, elektronisks informācijas tablo, moderna multimediju sistēma, kā arī transformējamas gultas, kas kupejās nodrošinās vairāk brīvas vietas.

Tāpat SV vagonu pasažieriem turpmāk būs pieejama duša.

"Mūsu mērķis ir piedāvāt klientiem iespējami ērtākus un izdevīgākus pārvadājumus, lai nodrošinātu konkurenci ar citiem pārvadājumu veidiem," sacīja LDz Cargo valdes priekšsēdētājs Māris Bremze. "Tāpēc nodrošināsim jaunu, ērtu ritošo sastāvu."

Kā ziņots, decembra vidū notika SIA L-Ekspresis par 14 miljoniem eiro modernizētā vagonu depo svinīgā atklāšana, aģentūru LETA informēja uzņēmumā. Pateicoties veiktajām investīcijām, uzņēmums spēj piedāvāt gan kravas vagonu remontu, gan pasažieru tālsatiksmes vagonu remontu un modernizāciju, būtiski kāpinot ražošanas jaudas.

SIA L-Ekspresis nodrošina starptautiskos dzelzceļa pasažieru pārvadājumus maršrutos Rīga-Maskava-Rīga un Rīga-Sanktpēterburga-Rīga. Uzņēmums ir dibināts 1993.gada 15.novembrī.

Uzņēmuma darbības pamatvirziens ir starptautiskās vilcienu satiksmes ar NVS valstīm nodrošināšana, starptautisko vilcienu biļešu tirdzniecība, bagāžas un kravu pārvadājumi, kā arī tas sniedz dažāda veida pasažieru un kravas vagonu remonta pakalpojumus. Pērn kompānija strādāja ar 11,2 miljonu eiro apgrozījumu un zaudējumiem 152 484 eiro apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas