Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Nedēļas nogalē Jūrmalā gaidāmas ievērojamas izmaiņas satiksmes kustībā

Salsas nakts un Jomas ielas svētku dēļ Jūrmalā nedēļas nogalē gaidāmas ievērojamas izmaiņas satiksmes kustībā, aģentūru LETA informēja Jūrmalas pilsētas domē.

Piektdien, 15.jūlijā, un sestdien, 16.jūlijā, Jūrmalā norisināsies Jūrmalas festivāla pasākumi, kuru dēļ tiks noteiktas izmaiņas satiksmes organizācijā, paredzot ierobežojumus automašīnu novietošanai. Pasākumu apmeklētāju ērtībām tiks nodrošināts bezmaksas sabiedriskais transports pilsētas maršrutos.

No piektdienas plkst.22 līdz sestdienas plkst.22 būs aizliegts stāvēt Omnibusa ielas posmā no Jūras ielas līdz Jomas ielai.

No piektdienas plkst.22 līdz sestdienas plkst.22 būs aizliegts apstāties Tirgoņu ielas kreisajā pusē, posmā no Jomas ielas līdz Jūras ielai.

Majoru stāvlaukums tiks slēgts šodien no plkst.22 līdz svētdienas plkst.8.

Papildu autostāvvietas Dubultu laukumā, Pils ielā 1, būs atvērtas piektdien no plkst.20 līdz sestdienas plkst.22.

Piektdien no plkst.23 līdz sestdienas plkst.3 tiks pagarināts darba laiks autostāvvietai pie Dzintaru mežaparka, posmā no Dzintaru prospekta puses starp Lazdonas un Ļaudonas ielu.

Lai svētku apmeklētāji ērti varētu nokļūt uz pasākumu norises vietām, piektdien un sestdien pilsētas sabiedriskais transports 1., 4., 6., 7. un 8. maršrutā būs bez maksas.

Piektdien bezmaksas sabiedriskā transporta papildu reisi tiks nodrošināti 4.maršrutā. Papildu reisi no Bulduriem paredzēti plkst.20.05, plkst.21.50, plkst.23.10, bet no Slokas dzelzceļa stacijas plkst.19, plkst.20.50, plkst.22.30 un plkst.23.45.

Papildu reisi paredzēti arī 8.maršrutā, kas kursēs uz Kauguriem, plkst.22.30 apstājoties Ganību ielā.

Sestdien,16.jūlijā, sabiedriskā transporta kustība 1., 4., 6., 7. un 8.maršrutā tiks organizēta pēc darba dienu grafika. Papildu reisi tiks nodrošināti 4.maršrutā. Papildu reisi no Dzintaru koncertzāles paredzēti plkst.0.45, plkst.1.30, plkst.2.10, plkst.2.30, plkst.2.50, savukārt no Slokas dzelzceļa stacijas papildu autobusi kursēs plkst.1.10, plkst.2 un plkst.2.35.

7.maršrutā reiss no Majoriem tiks novirzīts caur Buļļuciemu uz Priedaini. Papildu reisi no Majoriem paredzēti plkst.0.30, plkst.1.30, plkst.2.30, bet no Priedaines plkst.1 un plkst.2.

8.maršrutā transporta kustības maršruts tiks pagarināts līdz Ķemeriem. Šajā maršrutā papildu reisi no Dzintaru koncertzāles paredzēti plkst.0.30 un plkst.2.30, bet no Ķemeriem plkst.1.30.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas