Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

NEPLP izsludina konkursu uz trim Latvijas Radio valdes locekļu amatiem

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) šodien izsludinājusi atklātu konkursu uz trim valsts SIA Latvijas Radio valdes locekļu amatiem, biznesa portālu Nozare.lv informēja NEPLP pārstāvji.Saskaņā ar nolikumu konkursā tiks izraudzīts Latvijas Radio valdes priekšsēdētājs, valdes loceklis programmu attīstības jautājumos un valdes loceklis nodrošinājuma jautājumos.

Latvijas Radio valde tiek iecelta uz trīs gadiem. Konkursa pretendentiem jāiesniedz pieteikumus līdz šā gada 28.novembrim plkst.16."Aicinām konkursā pieteikties cilvēkus, kuri izprot sabiedriskā medija uzdevumus un mērķus, spēj garantēt Latvijas Radio darbības politisko neitralitāti un redakcionālo neatkarību. Nepieciešamas arī prasmes sadarboties ar radošiem cilvēkiem, izpratne par modernajām tehnoloģijām, par mediju nozari kopumā, ir jāprot veidot uzņēmuma stratēģija un pārvaldīt finanšu resursi, jāspēj formulēt, skaidrot un pārstāvēt Latvijas Radio viedokli gan Latvijā, gan ārvalstīs. Ņemot vērā, ka kandidātiem esam izvirzījuši visai augstas prasības un šiem cilvēkiem pašlaik varētu būt darba attiecības, kā arī, atceroties Latvijas Televīzijas valdes konkursa pieredzi, esam nolēmuši kandidātu vārdus konkursa gaitā publiski neizpaust," informē NEPLP priekšsēdētājs Ainārs Dimants.Pretendentu atlasi veiks NEPLP, pieaicinot ekspertus vai citu institūciju, organizāciju pārstāvjus ar padomdevēja tiesībām. Pretendentu atlasē tiks vērtēta pretendentu izglītība, pieredze, sociālās un profesionālās spējas, reputācija, valodu zināšanas un virkne citu kritēriju, kas izvirzīti konkursantiem. Pretendentu vērtēšana notiks trijās kārtās.Ar konkursa nolikumu var iepazīties padomes mājaslapā neplpadome.lv, kā arī saņemt padomes sekretariātā.Kā vēstīts, Latvijas Radio valdi plānots paplašināt līdz trīs cilvēkiem, aģentūrai LETA norādīja NEPLP loceklis Dainis Mjartāns, piebilstot, ka tas skaidrojams ar nepieciešamību stiprināt Latvijas Radio vadības kapacitāti.Latvijas Radio ir nacionāla mēroga radiouzņēmums, kas dibināts 1925.gada 1.novembrī. Patlaban tas nodrošina piecas pamatprogrammas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas