Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Novados pirmdienās presi nopirkt nevarēs

No nākamās pirmdienas uzņēmums Preses serviss piegādās laikrakstus kioskiem tikai Rīgā. Tas nozīmē, ka pirmdienās ārpus Rīgas un Jūrmalas nacionālo presi kioskā nopirkt nevarēs.

SIA Preses serviss mārketinga direktore Inga Samoviča apstiprināja, ka ar izdevējiem panākta vienošanās par nacionālo laikrakstu tirdzniecību pirmdienās tikai Rīgas reģionā. SIA Dienas mediji valdes loceklis Gastons Neimanis norādīja, ka Preses izdevēju asociācija vairākkārt tikusies ar Preses serviss pārstāvjiem un bijusi cerība vienoties par pirmdienām. « Šis ir kompromisa lēmums, par ko ir ļoti žēl, bet tos, kuri vēlas aktualitātēm sekot katru dienu, es aicinu mūsu izdevumus abonēt. Mēs saprotam, ka esam vienā laivā ar preses piegādātājiem, un visiem izmaksas ir jāsamazina.,» izteicās G.Neimanis un piebilst, ka izmaiņas skars arī divus reģionālos izdevumus – Alūksnes Ziņas un Kursas Laiku. Šo laikrakstu pirmdienas numuri kioskos būs otrdienās.

Dienas mediji nevienu izdevumu pirmdienās izdot nepārtrauks. Ārpus Rīgas Dienas pirmdienas numuru varēs nopirkt tikai Iki un Cento veikalos, bet Dienas Biznesu pirmdienās nopirkt ārpus Rīgas nebūs iespējams.

Preses kioski reģionos turpinās strādāt pirmdienās. SIA Plus punkts nevienu kiosku pirmdienās neslēgs, vienīgi varētu domāt par īsāku darba laiku, atzina SIA Plus punkts preses nodaļas vadītājs Aleksejs Potrebko. «Vienoties ar Preses servisu ir neiespējami un alternatīvu nav – viņi ir monopolisti,» atzina A.Potrebko.

SIA Preses serviss preses vairumtirdzniecības un piegādes jomā ir lielākā kompānija Latvijā, tā ietilpst Narvesen Baltija koncernā. Neoficiāli Diena.lv uzzināja, ka Narvesen un Preses apvienības kioski reģionos arī pirmdienās strādās kā līdz šim. Atsevišķās vietās reģionos iespējama alternatīva preses piegāde, piemēram, SIA Kurzemes vārds portālā liepajniekiem.lv solījis pirmdienās piegādāt visus preses izdevumus 13 tirdzniecības vietās, kurām preses izdevumus piegādā abonēšanas centrs Kurzemes Vārds, bet citās 96 tirdzniecības vietās Liepājā presi pirmdienās nopirkt nevarēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas