Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Novembrī uz daudziem autoceļiem turpināsies remontdarbi

Arī novembrī daudzviet valsts autoceļu tīklā turpinās remontdarbi un autovadītājiem ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, informēja VAS Latvijas valsts ceļi Komunikācijas daļā.

Darbi turpinās uz Tallinas šosejas tās sākumposmā, vairākos Daugavpils šosejas posmos, arī uz Rēzeknes šosejas uz Rīgas apvedceļa pie Jaunmārupes.

Visvairāk satiksmes ierobežojumu ir uz reģionālajiem ceļiem.

Ņemot vērā laika apstākļus atsevišķos ceļu remontdarbu posmos sāk ieviest tehnoloģisko ziemas pārtraukumu, kura laikā paliek spēkā ātruma ierobežojumi. Piemēram, uz Liepājas šosejas pie Saldus un uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils (A13) pie Rēzeknes būvdarbu posmos sācies tehnoloģiskais pārtraukums - tur paliek spēkā ātruma ierobežojums 70 kimometri stundā, pie Rēzeknes arī 50 kilometri stundā.

Rudenīgos laika apstākļos autovadītājus aicina būt īpaši uzmanīgiem un piesardzīgiem. Jāņem vērā, ka no rītiem doties uz darbu, bet vakaros uz mājām tagad nākas pa tumsu vai krēslā. Atsevišķus ceļu posmus var klāt slapjas, nobirušas koku lapas, kuru dēļ ceļi var būt slideni, savukārt lietus laikā var iestāties akvaplanēšana. 

Grants ceļi lietus dēļ vietām var būt pārmitrināti un grūtāk izbraucami. Par pārmitrinātiem ceļu posmiem un citiem braukšanas apgrūtinājumiem uz valsts autoceļiem aicina informēt Latvijas Valsts ceļus, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas