Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

NVA organizētie nodarbinātības pasākumi skolēniem šovasar nenotiks

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) organizētie skolēnu nodarbinātības pasākumi šovasar nenotiks, aģentūra LETA uzzināja NVA.

Šādu lēmumu NVA pieņēmusi, ņemot vērā aktuālo situāciju darba tirgū un izmaiņas izglītības iestāžu mācību procesā, ko ietekmējuši pasākumi Covid-19 izplatības ierobežošanai.

NVA kopā ar Labklājības ministriju pārskata visus NVA pakalpojumus un pasākumus, lai pielāgotu tos aktuālajai situācijai darba tirgū un sniegtu atbalstu pēc iespējas lielākam klientu skaitam, kurus ir skāruši vai skars šī brīža nelabvēlīgie apstākļi darba tirgū, teikts aģentūras paziņojumā.

Skolēnu nodarbinātības pasākumu vasaras brīvlaikā NVA organizēja kopš 2004.gada, taču 2009.gadā saistībā ar budžeta optimizāciju pasaules ekonomiskās krīzes iespaidā pasākums tika uz pieciem gadiem iesaldēts. Iespēja ar NVA atbalstu vasaras brīvlaikā strādāt skolēniem atkal tika piedāvāta no 2014.gada vasaras.

 NVA pauž cerību, ka nodarbinātības pasākumu skolēniem tā varēs īstenot nākamā gada vasarā. 

LETA jau ziņoja, ka vairākas pašvaldības, piemēram, Liepāja un Sigulda, pašvaldības budžetā ir paredzējušas finansējumu skolēnu nodarbinātības pasākumiem vasarā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas