Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ogres pašvaldība ņems 7,2 miljonus eiro lielu kredītu sešu projektu realizēšanai

Ceturtdien Ogres novada domes deputāti nolēma ņemt 7 199 923 eiro kredītu no Valsts kases sešu projektu realizēšanai, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

2 210 000 eiro plānots izlietot grants ceļu posmu pārbūvei novadā, 1 850 000 eiro - aizsargmola būvniecībai pie Ogres ietekas Daugavā, 1 016 000 eiro - vecā dambja rekonstrukcijai, 1 303 679 eiro - projekta ēkas Parka ielā 1 siltināšanai un rekonstrukcijai, pielāgojot to bērnudārza vajadzībām, 430 000 eiro - ēkas Upes prospektā 16 siltināšanai un rekonstrukcijai, pielāgojot to sociālā dienesta vajadzībām, savukārt Amatnieku ielas būvniecībai aizņemsies 390 244 eiro.

Kredītu pašvaldība ņems uz 20 gadiem par Valsts kases noteikto procentu likmi ar kredīta pamatsummas atlikto maksājumu uz vienu gadu.

Šogad no Valsts kases uz pieciem gadiem Ogres novada dome aizņemies 121 000 eiro izglītības iestāžu investīciju projektam SAM 5.6.2. Hanza Matrix Ogres ražošanas teritorijas attīstība būvprojekta izstrāde.

Kredītu 38 000 eiro apmērā no Valsts kases uz septiņiem gadiem par Valsts kases noteikto procentu likmi ar kredīta pamatsummas atlikto maksājumu uz vienu gadu pašvaldības autonomo funkciju veikšanai nepieciešamā mikroautobusa iegādei pašvaldība ņems arī skolēnu pārvadājumiem Madlienas pagastā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas