Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Otrdien iznīcināti 200 litri alkohola un nelegālās cigaretes

Otrdien, 4.septembrī Nodrošinājuma valsts aģentūras teritorijā Rīgā, Piedrujas ielā 5 tika iznīcināti tabakas izstrādājumi, alkohols, kā arī tukšā tara, portālu Diena.lv informēja Iekšlietu ministrijas pārstāve Ieva Rekšņa.

Otrdien tika iznīcinātas cigaretes, kuras Rīgas reģiona kriminālpolicija bija atsavinājusi 2011.gadā. Tabakas izstrādājumi ievesti kontrabandas ceļā, par ko liecināja Krievijas valsts akcīzes markas uz paciņām. Šoreiz iznīcinātas cigaretes ar pārsvarā krieviskiem nosaukumiem - Ļeņingrad, Maksim, Magnat, Minsk, kā arī neiztrūka jau tradicionālo kontrabandas cigarešu sortimenta - Jing Ling, West, Winston un More.

Kanalizācijā izlēja vairāk nekā 200 litru alkohola. Atklājot nelegālu alkohola ražotni, policija bija izņēmusi arī 2873 tukšas pudeles, vairākas kastes ar korķiem un etiķetēm. Pēc visa spriežot, gan korķi, gan arī etiķetes, bija ražotas oriģināliem Ukrainas dzērieniem un savulaik izzagtas no rūpnīcas. Latvijas nelegālajā tirgū tā arī nenonāca Kalganoff degvīns pašmāju versijā.

Tā kā iznīcināmo preču daudzums nebija īpaši liels, visas iepriekš minētās lietas saplēsa un sagrieza Nodrošinājuma valsts aģentūras darbinieki. Notiekošo vēroja arī Finanšu un ekonomisko noziegumu izmeklēšanas prokuratūras darbiniece, kā arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas