Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

papildināts (11:46) - Traumas guvuši vairāki velosipēdisti un gājēji; viens gājis bojā

Pagājušajā diennaktī notikušas vairākas avārijas, kurās dažādus savainojumus guvuši gan vairāki velosipēdisti, gan gājēji, no kuriem viens pēc gūtajām traumām arī miris, liecina Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) un Valsts policijas informācija.

Pierīgā kāda automašīna notriekusi 40 gadus vecu vīrieti, kurš no gūtajām traumām miris. Šajā negadījumā cietusi arī auto vadītāja un pasažieris, kuri pēc gājēja notriekšanas ietriekušies kokā. 27 gadus veca sieviete guvusi galvas traumu, savukārt septiņus gadus vecs bērns guvis galvas traumu un rokas lūzumu, liecina NMPD informācija.

VP vēsta, ka Ropažu novadā, uz autoceļa Rīga-Ērgļi 1987. gadā dzimusi sieviete ar automašīnu BMW uzbrauca gājējam, 1968. gadā dzimušam vīrietim, pēc kā nenovaldīja auto un iebrauca kokā. Gājējs mira notikuma vietā, savukārt automašīnas vadītāja un pasažieris, 2007. gadā dzimis zēns, nogādāti slimnīcā.

Rīgas reģionā kāds velosipēdists notriecis sievieti. Pēc negadījuma sieviete ar galvas, vēdera un pleca rajona traumām nogādāta slimnīcā. VP vēsta, ka Rīgā, Ģertrūdes ielā, 1985. gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu uzbrauca gājējai, 1982. gadā dzimušai sievietei. Pēc negadījuma sieviete nogādāta slimnīcā.

Traumas guvis arī kāds 10 gadus vecs puika, kurš izskrējis priekšā braukšanu uzsākušam auto. Zēnam konstatēts galvas smadzeņu satricinājums. Saskaņā ar policijas informāciju, tas noticis Jelgavā, Garozas ielā, kur 1983. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Mercedes Benz uzbrauca 2004. gadā dzimušam bērnam.

Slimnīcā nogādāts kāds 63 gadus vecs velosipēdists, kuru braukšanas laikā aizķēris automašīnas spogulis. Pēc negadījuma mediķi vīrietim konstatējuši krūškurvja traumu un ribu lūzumus.

Tikmēr Saslas novadā uz autoceļa Ilūkste-Bebrene-Birži, saduroties VW Passat un 1957. gadā dzimuša vīrieša vadītai VW Touran, gājis bojā 1966. gadā dzimušais VW Passat vadītājs.

Savukārt Kuldīgas novadā slidenā ceļa dēļ ar auto vadību netika galā 1980. gadā dzimis vīrietis, kura automašīna saslīdēja, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Pēc negadījuma automašīnas vadītājs nogādāts slimnīcā.

Valsts policija aizvadītajā diennaktī pieķērusi arī 28 dzērājšoferus. Vislielākais šādu pārkāpumu skaits fiksēts Vidzemē, kur pieķerti 11 autovadītāji reibumā. Rīgas reģionā pieķerti septiņi, Latgales un Zemgales reģionā - pa četriem pārkāpējiem, bet Kurzemē - divi dzērājšoferi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VP reģistrējusi 110 ceļu satiksmes negadījumus. Savukārt NMPD saņēmis 1076 izsaukumus, no kuriem 238 bija saistīti ar traumām.

Papildināta visa ziņa ar Valsts policijas sniegto informāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas