Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

papildināts (20:50) - Straujuma: Behmane sliecas noraidīt piedāvājumu sēsties veselības ministra krēslā

Veselības ministra amatam uzrunātā Latvijas Veselības ekonomikas asociācijas vadītāja Daiga Behmane pašlaik sliecas noraidīt piedāvājumu ieņemt šo amatu, žurnālistiem sacīja Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība), piebilstot, ka pirmdienas vakarā ar Behmani vēl plānota saruna.

Valdības vadītāja norādīja, ka to, kā virzīties šajā jautājumā uz priekšu, viņa vēlas pārrunāt gan ar abiem kandidātiem, kuri nav gribējuši uzņemties veselības aprūpes vadību uz trīs mēnešiem, gan ar nozares spēlētājiem.

Taujāta, vai Vienotības rindās nav kāda profesionāļa, kas varētu uzņemties šīs nozares vadību arī uz tik īsu laiku, Straujuma atbildēja, ka "tas ir jautājums, par kuru mēs šovakar runāsim".

Kā pirmdienas vakarā aģentūru LETA informēja Behmane, saruna ar Straujumu varētu notikt otrdien. 

Kā ziņots, ilgstoši slimojošā un vairāku veselības aprūpes organizāciju pretestību savām reformām saņēmusī veselības ministre Ingrīda Circene (Vienotība) 7.jūlijā iesniedza demisijas rakstu, un valdības vadītāja Circenes demisiju pieņēma.

Sākotnēji ministra amatam bija uzrunāts Rīgas Stradiņa universitātes attīstības prorektors Toms Baumanis, kurš gan no šī piedāvājuma atteicās. Vēlāk Straujuma vakantajam amatam uzrunāja Behmani.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas