Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Par 2,1 miljonu eiro plāno pārbūvēt tiltus pār Virbupi, Losi, Zaubi un Ramatu

VAS Latvijas valsts ceļi (LVC) par 2,102 miljoniem eiro plāno atjaunot tiltus pār Virbupi, Losi, Zaubi un Ramatu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

LVC šonedēļ izsludināja iepirkumu par Zaubes tilta uz autoceļa Augšlīgatne-Skrīveri (P32) pārbūvi. Prognozētā līgumcena ir 364 000 eiro. Pieteikties konkursā var līdz 5.jūnijam.

Tāpat LVC izsludinājis iepirkumu par tiltu pārbūvi Kurzemes reģionā, kuru kopējā prognozētā līgumcena ir 1,416 miljoni eiro. 

Tostarp paredzēta tilta pār Losi pārbūve uz valsts vietējā autoceļa Nīgrande-Dziras-Lietuvas robeža (V1167) un tilta pār Virbupi pārbūve uz valsts reģionālā autoceļa Līgas-Kandava-Veģi (P130). Paredzamā līgumcena tilta pār Losi pārbūvei ir 1,06 miljoni eiro, bet tilta pār Virbupi pārbūvei - 356 000 eiro. 

Pieteikšanās konkursā par tiltu pārbūvi Kurzemes reģionā noslēgsies 4.jūnijā. 

Šonedēļ izsludināts arī iepirkums par Ramatas tilta pārbūvi uz autoceļa Radziņtalcis-Kundziņi (V199). Paredzamā līgumcena šajā konkursā ir 322 000 eiro.

Pieteikšanās termiņš konkursā noslēgsies 10.jūnijā.

Visi četri tilti iekļauti LVC sarakstā ar autoceļu posmiem, kurus plānots remontēt par valdības piešķirtajiem 75 miljoniem eiro ekonomikas sildīšanai, lai mazinātu Covid-19 pandēmijas izraisītās krīzes ietekmi.

LETA jau vēstīja, ka 28.aprīlī valdība nolēma no valsts budžeta programmas Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem piešķirt Satiksmes ministrijai finansējumu, kas nepārsniedz 75 miljonus eiro projektu īstenošanai autoceļu jomā.

LVC par papildu piešķirtajiem līdzekļiem plāno būvdarbus 71 valsts ceļu objektā, kā arī atsevišķos satiksmes drošības uzlabošanas projektos. Tiks sakārtoti kopumā 583 kilometri valsts autoceļu un astoņi tilti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas