Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Par Konkurences padomes vadītāju izraudzīts Juris Gaiķis

Konkurences padomes (KP) priekšsēdētāja amata konkursā par uzvarētāju atzīts Veselības un darbnespējas ekspertīzes ārstu valsts komisijas vadītājs Juris Gaiķis, liecina Ekonomikas ministrijas (EM) rīkojuma projekts, kas iesniegts izskatīšanai nākamnedēļ, 8.septembrī, gaidāmajā valdības sēdē.

No EM sniegtās informācijas izriet, ka Gaiķis atzīts par konkursa uzvarētāju, ņemot vērā viņa iepriekšējo pieredzi un sasniegtos darba rezultātus - iestādes darba procesu optimizāciju, pakalpojumu kvalitātes uzlabojumus, darbinieku piesaistes, motivācijas un attīstības politikas izstrādi. 

"Gaiķis spēj definēt un pārvērst darbībā iestādes attīstības stratēģisko vīziju, ko pierādījis vadot Veselības un darbnespējas ekspertīzes ārstu valsts komisiju. Gaiķis ir precīzi identificējis KP galvenos darbības virzienus, izaicinājumus un piedāvājis to risinājumus. Sniegtajās atsauksmēs pretendents tiek raksturots kā ļoti mērķtiecīgs, uz rezultātu orientēts vadītājs, kam svarīga operatīva un efektīva rīcība," norāda EM.

Labklājības ministrijas (LM) informācija liecina, ka Gaiķis Latvijas Universitātē ir ieguvis maģistra grādu tiesību zinātnēs.

LETA jau vēstīja, ka līdzšinējā KP vadītāja Skaidrīte Ābrama janvāra sākumā paziņoja, ka viņa pēc pašas vēlēšanās 15.aprīlī amatu pametīs. Ābrama KP vadītājas amatu ieņēma kopš 2012.gada 26.jūnija. Uz otro termiņu iestādes vadītājas amatā viņa tika apstiprināta 2017.gadā.

Ābrama aģentūrai LETA toreiz atzina, ka amatu pamet personisku iemeslu dēļ. Viņa noliedza, ka kāda pārraugāmā nozare vai politiķi būtu izdarījuši kādu spiedienu. Turklāt, ja šādu spiedienu izjustu, amatu, tieši otrādi, nepamestu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas