Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Pārbūvēts Ērgļu un Juglas papīrfabrikas ceļu krustojums

Pabeigti būvdarbi uz autoceļa Rīga–Ērgļi (P4) krustojumā ar autoceļu Juglas papīrfabrikas ciemats–Ulbroka (V36) (uz P4 8,9.-9,3. km un uz V36 2,158.-2,224. km), vēsta VAS Latvijas Valsts ceļi.

Agrāk autoceļš V36 pieslēdzās Ērgļu ceļam šaurā leņķī, kas krustojumā apgrūtināja redzamību, izbraucot no autoceļa V36, un tādējādi apdraudēja satiksmes drošību. Krustojums ir pārbūvēts ar ceļa V36 pieslēgumu taisnā leņķī. Atjaunots arī ceļa segums krustojuma pieejās un uz autoceļa Juglas papīrfabrikas ciemats–Ulbroka.

Kaut arī būvdarbi ir jau pabeigti, posmā tiek saglabāts ātruma ierobežojums 70 km/h. Šis ierobežojums ir pamatots, un ir lūgums autovadītājiem būt pacietīgiem un pašu drošībai tos ievērot. Ātruma ierobežojuma iemesls ir pēc seguma virskārtas izbūves ceļu klājošā bitumena saistviela – tā veido neredzamu plēvīti, kas var būt slidena. Tādēļ ir nepieciešams laiks, lai ar automašīnu riepām šo plēvīti nodeldētu. VAS Latvijas Valsts ceļi šādos posmos regulāri veic saķeres mērījumus, un tiklīdz tā atbilst normai, ātruma ierobežojums tiek noņemts.

Būvdarbus veica SIA Roadeks par līgumcenu 1,28 miljoni eiro (ar PVN), ko sedz valsts budžeta līdzekļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas