Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Pāvesta vizītes laikā šoferiem jārēķinās ar intensīvu satiksmi virzienā uz Aglonu

Saistībā ar Romas pāvesta Franciska vizīti Latvijā, pirmdien virzienā uz Aglonu autobraucējiem jārēķinās ar intensīvu satiksmi un ilgāku ceļā pavadītu laiku, kā arī ar remontdarbiem atsevišķos ceļu posmos, atgādina VAS Latvijas Valsts ceļi.

Virzienā no Rīgas pa Daugavpils šoseju (A6), ceļu būvdarbi notiek:

  • posmā no Dzelmēm līdz Jaunjelgavai (66,74.-76,6.km). Šajā posmā ir noteikti maksimālā ātruma ierobežojumi 70 km/h. Šo remontdarbu posmu var apbraukt, braucot pa Tīnūžu–Kokneses šoseju (P80);
  • Pļaviņās notiek Rīgas ielas pārbūve (119.-120.km), tādēļ vienā posmā satiksmi regulē ar luksoforiem, kā arī noteikts maksimālā ātruma ierobežojums 30 km/h. Šo remontdarbu posmu var apbraukt, neiebraucot Pļaviņās, bet turpinot ceļu pa Daugavpils šoseju.

Preiļos remontdarbi notiek uz Rīgas un Brīvības ielām.

No Preiļiem sākas arī autoceļa Krāslava–Preiļi–Madona (P62) posma no Preiļiem līdz Bašķiem (44,15.-57,54. km) pārbūve. Šajā būvdarbu posmā ir uzklāts asfalts, noteikts maksimālais ātruma ierobežojums 70 km/h, bet asfalta salaiduma vietās 50 km/h. Būvdarbu posmu var apbraukt caur Feimaņiem līdz Rēzeknes–Daugavpils šosejai (A13) vai caur Nīcgali un Špoģiem pa autoceļu Višķi–Nīcgale (P64).

Tāpat ir jārēķinās ar stāvēšanas un satiksmes ierobežojumiem Aglonas apkārtnē, tāpēc aicinām īpašu uzmanību pievērst pagaidu ceļazīmēm. Satiksmes izmaiņu shēma pielikumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas