Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Pensionāru federācija: Sestdien pensionāru sapulcē varētu piedalīties vairāk nekā 1000 dalībnieki

Latvijas pensionāru federācijas (LPF) rīkotajā pensionāru sapulcē, kas sestdien notiks Rīgā Strēlnieku laukumā, varētu piedalīties vairāk nekā 1000 dalībnieku, aģentūrai LETA sacīja federācijas priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Andris Siliņš (ZZS).

Deputāts teica, ka pateikt precīzu dalībnieku skaitu ir grūti, jo cilvēku, kas piedalīsies sapulē, daudzums atkarīgs arī no laikapstākļiem, kā arī rīdzinieku aktivitātes.

Siliņš norādīja, ka no Latvijas reģioniem varētu piedalīties apmēram 800 dalībnieku. Divi autobusi ar pensionāriem būs no Ventspils, divi - no Rēzeknes, kā arī autobuss - no Madonas.

LPF pensionāru sapulcē sestdien vāks parakstus par nabadzības pieauguma apturēšanu vecākās paaudzes iedzīvotāju vidū un veselības aprūpes nodrošināšanu senioriem.

Sapulce norisināsies no plkst.12 līdz 13.30, un uz to aicināti pensionāru organizāciju pārstāvji no 114 LPF dalīborganizācijām no novadiem un pilsētām. Tāpat sapulcē aicināti piedalīties LPF sadarbības partneru pārstāvji un valsts amatpersonas.

Pasākuma devīze - "Cilvēcīgas un godpilnas vecumdienas".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas