Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Pie Liepājas teātra iegādājas zemi 210 tūkstošu eiro vērtībā autostāvvietas izveidei

Liepājas dome ceturtdien atbalstīja zemesgabala iegādi autostāvvietas izveidei pie Liepājas teātra, norāda Liepājas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zane Ģirne.

Viņa informēja, ka zemes gabalu pašvaldība par kopumā 210 tūkstošiem eiro iegādāsies no kompānijas Ektornet Real Estate Latvia.

"Šāds lēmums bija nepieciešams, jo šobrīd teātra apmeklētājiem nereti ir grūtības atrast piemērotu autostāvvietu pirms teātra apmeklējuma," atzīmēja Ģirne.

Paredzēts, ka Liepājas dome par 160 tūkstošiem eiro iegādāsies nekustamo īpašumu Bāriņu ielā 12, kas sastāv no zemesgabala 8948 kvadrātmetru platībā un četrām ēkām, kā arī pašvaldība pirks īpašumu Baznīcas ielā 9, kas sastāv no zemesgabala 1879 kvadrātmetru platībā, par 50 tūkstošiem eiro.

Dome arī pilnvaroja Liepājas pilsētas pašvaldības izpilddirektoru Edgaru Rātu Liepājas pilsētas pašvaldības vārdā slēgt pirkuma līgumu ar Ektornet Real Estate Latvia, paredzot samaksas termiņu sešu mēnešu laikā no pirkuma līguma noslēgšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ceturtdien Latvijā vietām snigs

Turpinoties aukstam laikam, ceturtdien Latvijā iespējams snigs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas