Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Piena upes turpina plūst ārpus Latvijas

Visai liela daļa Latvijā saražotā piena tiek pārstrādāta ārpus mūsu valsts robežām, tai pašā laikā ir Latvijas uzņēmumi, kas pienu iepērk Igaunijā un Lietuvā. Gan vienā, gan otrā gadījumā tas tiek skaidrots ar izdevīgumu. Savukārt Latvijas piena ražotāju kooperatīva Piena ceļš un Igaunijas piensaimnieku kooperatīva E-piim paziņojums par kopīga starpvalstu kooperatīva izveidi rada jautājumus, vai šī projekta liktenis nebūs līdzīgs savulaik ar valdības atbalstu izveidotajai rūpnīcai Latvijas piens, kuras kontrolpakete 2017. gada sākumā nonāca Vācijas koncerna Fude + Serrahn Milchprodukte īpašumā.

Top komentāri

Zemniecite
Z
Kapec nu Latvijas vadoni neples savas dirsas par pievienotas vertibas zaudejumiem Latvija sarazotajam pienam? Vai tapec, ka siem kretiniem no ta nekas neatlec? Latvijas lauki ar katru dienu iet izniciba, palikusajiem laukos nav darba vietu, bet Latvijas politikani tikai izlaupa ES pieskirtas subsidijas Latvijas zemniekiem. Ka vispar ciklopveidigais radijums Gerhards var ienemt Zemkopibas ministra amatu, kuram nav no lauksaimniecibas ne mazakas sajegas, nerunajot jau par to, ka vinam nav lauksiamniecibas izglitibas. Latvanija apkopejam ir loti augstas prasibas, pat divu valodu zinasanu pieprasa darba deveji, bet lai Latvanija ienemtu ministra, prezidenta amatu vajag but piederigam kaut kadai salasnu zaglu bandai- partijai un tad var ienemt jebkuru valsts amatu.
letins
l
Jautājums ir tikai viens- kurš un cik daudz maksā mūsu valdībām no malas, lai Latvija kā valsts tiktu pilnīgi iznīcināta?
Ruta
R
Latvija tiek veikts genocids pret Latvijas lauku cilvekiem, ipasi jau pret Latvijas zemniekiem un so genocidu visus 30 gadus pret Latvijas zemniekiem realize ZZS zaglu, korumpantu banda ar izciliem idiotiem Kinna, Roze, Slakteris, Duklavs, Gerhards..... Latvija kadreiz razoja garsigus piena produktus, bet nu, lielaka dala no tiem ir samazinas, atkritumi.... Piemeram, kadreiz Laima rupnica razotie saldumi bija edami, bet pedejos 20 gadus tie ir kluvusi ka atkritumi, it ka sudus vai plastalinu estu....bet Latvijas politiki tikai lobe Latvijas valsts uznemumu, zemes, mezu izpardosanu arzemniekiem.... Nu jau debilais idiots Bordans, pats ir apsaluta nulle, kompleksiem nomakts kretins, iespejams alkaholikis, narkomans, lobe lai Latvija valsts macibu iestades vadosajos amatos iestumtu arzemneikus, it ka nepietiktu jau ar vienu kretinu Gausu Lidosta, kurs ir Latvijas airBaltic aviokompaniju parvertis par zemaka limena aviokompaniju Raynair, tikai ar 3-4 reizes dargakam biletem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas