Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pirmo vakcīnas pret Covid-19 devu saņēmuši vismaz 18% izglītības iestāžu darbinieku

Patlaban pret Covid-19 ir vakcinēti vairāk nekā 14 712 jeb 18% izglītības iestāžu darbinieku no visas Latvijas, portālu Diena.lv informēja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļā.

Vēl pirms visu iedzīvotāju vakcinācijas sākšanas, šajā un aizvadītajā nedēļā aktīvi notikusi izglītības iestāžu darbinieku vakcinācija - gan individuāli, gan kolektīvi.

Kopumā no izglītības iestāžu darbiniekiem, kuri saņēmuši vakcīnu, 11% ir vecumā virs 60 gadiem, 62% vecumā no 40 līdz 60 gadiem, kā arī 27% vecumā līdz 40 gadiem.

Vairāk nekā piektdaļa jeb 22% no visiem izglītības iestāžu darbiniekiem ir no Rīgas, savukārt 78% no vakcinētajiem izglītības iestāžu darbiniekiem ir no citām Latvijas vietām, piemēram, 5% - Daugavpilī, 6% - Liepājā, 4% - Ventspilī, 3% - Valmierā.

Šobrīd Latvijā izmantotas 296 582 vakcīnu devas, tajā skaitā 49 450 vakcīnu otrās devas. Šobrīd vismaz pirmo vakcīnas devu saņēmuši 29% no iedzīvotājiem ar hroniskām saslimšanām un 20% no iedzīvotājiem prioritārajā grupā virs 60 gadiem. Kopumā pirmo vakcīnas devu saņēmuši 13% Latvijas iedzīvotāju, kopumā Latvijā izmantoto vakcīnu devu skaits sasniedzis 15,5% no visu iedzīvotāju skaita.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas