Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Policija nedēļas nogalē īpaši aktīvi kontrolēs autobraucējus

Nedēļas nogalē vairākās Latvijas pilsētās gaidāmi lieli masu pasākumi, tāpēc, lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību, policija sola strādāt pastiprinātā režīmā un aicina autovadītājus nebūt pārgalvīgiem. Kā ziņots, vairākās Latvijas pilsētās tiks atzīmēti ikgadējie zvejnieku svētki, bet Liepājā norisināsies arī plaši apmeklētais mūzikas festivāls Summer Sound.

Lai pasākumi būtu izdevušies un noritētu mierīgi, Valsts policija aicina iedzīvotājus ievērot sabiedrisko kārtību un rūpēties par personīgo drošību. Nedēļas nogalē ceļu policija aktīvi veiks gan autovadītāju pārbaudes uz alkohola, narkotisko un psihotropo vielu klātbūtni, gan jo īpaši kontrolēs braukšanas ātruma ievērošanu, portālu Diena.lv informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākais speciālists Dairis Anučins.Pasākumu norises vietās Valsts policija aicina neatstāt bērnus bez uzraudzības, kā arī būt vērīgiem un pieskatīt personīgās mantas, jo nereti plašu pasākumu laikā aktīvi mēdz uzdarboties zagļi. Ja pazudis bērns vai konstatēts, ka nozaudētas personīgās mantas, pie policijas darbiniekiem vai pasākuma organizatoriem jāvēršas nekavējoties, skaidro D.Anučins.Liela daļa pasākumu notiks ūdens tuvumā, tāpēc pastiprināta uzmanība jāpievērš savai un līdzcilvēku drošībai uz ūdens, tostarp nav ieteicams doties ūdenī alkohola reibumā. "Mierīgi un bez starpgadījumiem aizvadītie Dziesmu un Deju svētku pasākumi apliecina, ka iespējams izbaudīt un patīkami pavadīt svētku pasākumus, tai pašā laikā atbildīgi izturoties pret sabiedrisko kārtību un drošību," norāda D.Anučins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas