Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Policisti no degošas mājas Jūrmalā pēdējā brīdī paspēj izglābt vīrieti

Valsts policijas (VP) darbinieki pirmdien, 18.janvārī, no degošas mājas paspēja izvilkt bezsamaņā esošu vīrieti, portālu Diena.lv informēja VP.

Pirmdien, neilgi pēc pusnakts, patruļpolicijas darbinieki, braucot pa Jūrmalu, pamanīja kādu dārza mājiņu, kurā bija izcēlies ugunsgrēks. Mājiņa ar tās iedzīvotājiem policijas redzeslokā jau iepriekš bija nonākusi, tādēļ likuma sargiem uzreiz radās aizdomas, ka liesmu pārņemtajā būdiņā iekšā varētu būt tās iemītnieki.

Policisti nekavējoties apstājās pie būdiņas un devās iekšā liesmās, jo tajā brīdī ugunsdzēsēji, kuriem ir speciāls apģērbs šādiem darbiem, vēl nebija paspējuši ierasties. Ātri vien mājiņā izdevās atrast bezsamaņā esošu vīrieti, kuru pēdējā brīdī izdevās izglābt. Vīrietim jau bija aizsvilusies jaka, tādēļ jau īsu brīdi vēlāk viņš būtu guvis nopietnus apdegumus vai pat gājis bojā, ja policisti nebūtu viņu iznesušu no degošās būdas.

Nedaudz vēlāk notikuma vietā ieradušies arī ugunsdzēsēji, kas nodzēsuši liesmas. Noskaidrots, ka izglābtais ir 1962.gadā dzimis bezpajumtnieks, kurš bijis pamatīgā alkohola reibumā. Uzreiz pēc glābšanas viņš nogādāts atskurbtuvē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas