Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Populārajam portālam Ss.lv draud bargs sods

Jau kopš 2016. gada pastiprinātu Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) uzmanību sev piesaistījis sludinājumu portāls Ss.lv. Patērētāju sūdzības par dažādiem jautājumiem centra pasta kastītē birst kā no pārpilnības raga, un pēdējā pusgada laikā to skaits strauji pieaug. Portāla administrācija ne vien piekopj savādu cenu politiku un dzēš lietotāju sludinājumus, bet nu arī draud klientiem, ceturtdien lasāms avīzē Diena.

"Vēlreiz pamēģināsi te ielikt sludinājumu, mēs tev sprandu salauzīsim," šādu atbildi Rita saņēma uz jautājumu par cenām, ko uzdeva sludinājumu portāla administratoram, vēsta portāls Tvnet. Konkrētā atbilde nākusi uz pavisam ikdienišķu e-pastu, kurā sieviete interesējusies, kāpēc pie sludinājuma ievietošanas rādās divas dažādas cenas. Ar Ss.lv administrāciju Dienai neizdevās sazināties, iespējams, pēc vairāku mediju zvaniem tā izlēmusi klausuli vairs necelt. Taču jāatzīmē, ka arī tiem medijiem, kam sazvanīt Ss.lv vēl bija izdevies, saņemta vien atbilde, ka "mēs muļķības nekomentēsim". To, ka tās tomēr nav ne muļķības, ne izdomājumi, pierāda reāla e-pasta sarakste.

PTAC pārstāve Sanita Gertmane norāda, ka desmitiem sūdzību par Ss.lv pienāk jau pusotru gadu. Sūdzību raksturs ir dažāds, lielākoties tās saistītas ar cenu politiku vai gadījumiem, kad cilvēks ievietojis maksas sludinājumu, tas bez viņa ziņas izņemts, bet nauda nav atmaksāta

Kādu sodu piemērot portālam, PTAC izlems tuvāko mēnešu laikā, bargākais sods par negodīgas komercprakses īstenošanu ir mājas lapas slēgšana vai naudas sods līdz simts tūkstošiem eiro.

Visu rakstu lasiet ceturtdienas, 27. jūlija, avīzē Diena!

Top komentāri

leboncoin
l
ss jau sen vajag apcirst netiros nagus.
Ebay
E
Vajadzīgs latviskots e-bay ! Un jau sen to vajadzēja
kk
k
tik tiešām, pēc pieredzes zinu, naudu neatgriež, ja izdzēš sludinājumu... tipa, pārkāpti noteikumi. hmmm, šķiet tas nav visais pareizi tiesiskā aspektā
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas