Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte
Protestējot pret ATR, ceturtdien vismaz 15 vietās Latvijā uz autoceļiem izbrauca smagās tehnikas vienības. Valsts policija protesta akciju norisi vērtēja kā mierīgi aizritējušu

Protestē ar plakātiem un traktoriem

Dienā, kad Saeima otrajā lasījumā sāka lemt par administratīvi teritoriālās reformas (ATR) regulējošo likumu, pie parlamenta protesta akcijā bija pulcējušies vairāki desmiti Latvijas iedzīvotāju. Viņi politiķiem pārmeta neieklausīšanos sabiedrības viedoklī reformas izstrādes gaitā, raidot arī personīgus apvainojumus dažu deputātu virzienā. Tādus saņēma arī par reformām atbildīgais vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (A/P), kurš gan pats uz jautājuma skatīšanu Saeimā nebija ieradies, jo atradās Eiropas Savienības vides ministru sapulcē Briselē.

Top komentāri

>:-)
&
"Pagastveči, repressētie", no siles atstumtie, nu ies mežabrāļos, kopā ar savu līdzskrējēu un radu baru ? Sabotāža un pretvalstiska aģitācija ??? "Atbalstītāju " bars, traktoristi, uz nebēdu bezakcīzes degvielu dedzinās, kājnieku pusvergu bars ar nepacietību gaidīs "pateicības naudu", vakarā pielakties ?! Iedzīvotāju viedoklis ? :D Ir tikai divi viedokļi, Mans un nepareizais ! HAU! Es esmu runājis. Pagastvecis .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas