Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
Zemgales pašvaldības nevēlas apvienoties, bažījas par pakalpojumu sadārdzināšanos

Rausta aiz ūsām protestu rēgu

"Tas nebūs nekas patīkams," raksturojot iespējamās protesta akcijas, Saeimas Administratīvi teritoriālās reformas komisijas sēdē otrdien vairākas reizes brīdinoši izteicās opozīcijā esošās Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) pārstāvis Viktors Valainis. Viņš arī atzina, ka pats mudināšot cilvēkus šādās akcijās piedalīties. Traktoru un bloķētu maģistrāļu rēgs ik pa brīdim pavīd kuluāru sarunās, un ir pašvaldības, kuras par šādu akciju plānošanu izteikušās atklāti.

Top komentāri

Gatins
G
ZZS zaglu, banditu mafija, kuras vadiba ir iznicinata Latvijas lauksaimnieciba, kuras vadiba ir iznicinati Latvijas lauki raustas zizofrenijas agonija, jo vinu vadonis ciganbarons Lembergs ir paklauts iznicibai. ZZS zaglu banda ir pedejos 30 gadus izversusi vel nepieredzetu genocidu pret latviesu naciju, par ministriem, prezidentiem iecelot idiotus Rumpi, Berzinu, Vejoni, izcili debilo Kinnu, Duklavu........Barcas vadiba latviesiem ir nodrosinatas visdargakas zales Baltijas valstis.......ZZS ir launuma, alkatibas, nekaunibas, zagsanas, korupcijas iemiesojums.....bet nu ZZS zagli tiks patriekti no pasvaldibu silem....
GoodMaan&ParexK&K
G
Lūgtum nejaukt protestēšanu ar mērkaķošanos. Mērkaķošanās ir ļoti nepieciešama lai smagi uzmestajiem lohiem būtu jautrāk atmaksāt izrītos miljardus.
vilis
v
Cīņa par zaudētiem posteņiem un masveidā tiek tirgoti novadu īpašumi.Vai tiešām cilvēki nesaprot ka barot liekēžus vairs nevar?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas