Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Remontdarbi notiek 70 valsts autoceļu posmos

Remontdarbi notiek jau 70 valsts autoceļu posmos, un lielākais būvdarbu apjoms ir uz reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja VSIA Latvijas Valsts ceļi.

Šonedēļ darbi sākušies un valsts reģionālā autoceļa Skrudaliena-Kaplava-Krāslava (P69) posmā, no Krāslavas līdz Kaplavai ir viens luksoforu posms, kā arī noteikts ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h.

Savukārt uz reģionālā autoceļa Ragana-Turaida (P7 ) visā tā garumā no Raganas līdz Turaidai garantijas ietvaros labo defektus. Satiksme tur tiek organizēta ar ceļazīmēm un vadstatņiem, nepieciešamības gadījumā tiek piesaistīti arī satiksmes regulatori. Ātruma ierobežojums posmā 50 km/h.

Uz Vidzemes šosejas (A2) no Sēnītes līdz Siguldai satiksme organizēta pa labās puses brauktuvi, ātruma ierobežojums 70 un lokāli 50 km/h. Satiksme notiek pa vienu joslu katrā virzienā. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir 20 minūtes. Savukārt uz Vidzemes šosejas (A2) no pagrieziena uz Cēsīm (P20) līdz Rīdzenei no 13.jūnija ieviesti pieci reversās kustības posmi, ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h, tādēļ paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 55 minūtes.

Uz Daugavpils šosejas (A6) Lielvārdē trijos posmos ieviesti luksofori, kā ātruma ierobežojums 50 km/h, tāpēc posma šķērsošanai jāplāno 30 minūtes. Tikmēr uz Daugavpils šosejas (A6) Pļaviņu apvedceļa posmā ir divi luksoforu posmi, ātruma ierobežojumi 70 un 50 km/h, kā rezultātā remontposma šķērsošanas laiks ir 25 minūtes.

Uz autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva)-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi) (A13) no Grebņevas līdz Kārsavai noteikts ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h un ieviesti četri luksoforu posmi. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir 45 minūtes.

Uz autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37) posmā no Madonas līdz Dzelzavai ir seši luksoforu posmi, ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h. Paredzamais posma šķērsošanas laiks ir stunda un desmit minūtes. Autoceļa Talsi-Upesgrīva (P127) posmā no Upesgrīvas līdz Laidzei divos posmos satiksmi regulē ar luksoforu, ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 45 minūtes. 

Uz autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) no Rīgas apvedceļa (A4) līdz pagriezienam uz Tīnūžiem ir trīs luksoforu posmi un ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h, paredzamais posma šķērsošanas laiks ir 35 līdz 40 minūtes. Autoceļa Umurga-Cēsis-Līvi (P14) posmā no Stalbes līdz Cēsīm satiksmi piecos posmos regulē ar luksoforiem. Ātruma ierobežojumi ir 70 un 50 km/h, paredzamais remontposma šķērsošanas laiks - 40 minūtes.

Uz autoceļa Sloka-Talsi (P128) Bigauņciemā un Lapmežciemā ir viens reversās kustības posms ar satiksmes regulētāju, ātruma ierobežojums 50 km/h, tāpēc paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 40 minūtes. Uz šī paša ceļa no Sūnu ezera līdz Talsiem ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h, posma šķērsošanai nepieciešamas 25 minūtes.

Dodoties ceļā, autovadītāji aicināti ieskatīties remontdarbu kartē "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā, kur atzīmēti visi aktuālie satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas