Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ronis vien pēc diviem mēnešiem pamet Valsts prezidenta kanceleju

Valsts prezidenta padomnieks ekonomikas jautājumos Aivis Ronis, kurš šajā amatā stājās septembra sākumā, nolēmis šo posteni tomēr atstāt, portālu Diena.lv informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Šis lēmums esot pieņemts pēc abu pušu vienošanās, taču iemesli netiek skaidroti.

Tāpat prezidenta kanceleja informēja par jau iepriekš izskanējušajām izmaiņām Valsts prezidenta komandā, ka no 4.novembra par Latvijas Valsts prezidenta kancelejas vadītāju iecelts līdzšinējais kancelejas vadītāja vietnieks Aleksandrs Bimbirulis, kuram ir profesionālā maģistra grāds tiesību zinātnēs un jurista kvalifikācija. Viņš stāsies Gundara Daudzes vietā, kurš ievēlēts 12.Saeimā.

Par Valsts prezidenta kancelejas vadītāja vietnieku kļūs līdzšinējais Valsts prezidenta likumdošanas un juridiskais padomnieks Reinis Bērziņš, kuram ir maģistra grādi tiesībās un finansēs, kā arī biznesa vadībā. Valsts prezidenta kancelejas vadītāja vietnieka kompetencē ietilps juridiskie un ekonomikas jautājumi.

Iepriekš vēstīts, ka pēc Roņa uzaicinājuma Valsts prezidenta vizītē Baltkrievijā oktobra vidū piedalījā arī uzņēmējs un ekspolitiķis Andris Sķēle, kur diskutējuši par valstu divpusējo sadarbību, vēstīja Baltkrievijas ziņu portāls BelTA.

Baltkrievijas premjerministrs Mihails Mjasņikovičs, tiekoties ar Roni un Šķēli, kurš pieteikts kā konsultāciju firmas SIA Uzņēmumu vadība un konsultācijas līdzīpašnieks, norādījis, ka Latvijai un Baltkrievijai ir ievērojamas sadarbības perspektīvas.

Tikšanās laikā pārspriesti vairāki temati, tostarp panākta vienprātība, ka abu valstu tirdzniecības, ekonomikas, investīciju un loģistikas jomām ir iespējas attīstīties.

Atbildot uz aģentūras LETA jautājumu par vizītes iemesliem, pārspriestajiem tematiem, kā arī dalībniekiem, Ronis tikai norādīja, ka tikšanās bija "ļoti labas", taču no tālākiem komentāriem atteicās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas