Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Sācis darboties apvienotais LTV un LR ziņu portāls

Svētdien, 3.februārī sācis darboties apvienotais Latvijas Televīzijas (LTV) un Latvijas Radio (LR) ziņu portāls - zinas.ltv.lv un zinas.latvijasradio.lv.

Paralēli jaunajam projektam, turpina darboties arī LTV un LR līdzšinējās mājas lapas - ltv.lv un latvijasradio.lv.

"Šī vietne radīta, lai mums visiem, kas te internetā mīt, kļūtu ieraugāms abu sabiedrisko mediju informatīvi analītiskais veikums, kā arī lai to autori beidzot iegūtu atgriezenisko saiti no auditorijas, kas nezvana uz Brīvo mikrofonu un neraksta papīra vēstules. Galu galā mēs ceram, ka šī platforma ļaus iegūt arī pavisam jaunu auditoriju," savā uzrunā raksta portāla atbildīgā redaktore Marta Cerava.

Jaunā ziņu platforma ir veids kā divas juridiski neatkarīgas organizācijas mēģina vienoties un vairs nekonkurēt interneta mediju tirgū, norādīja M.Cerava.

"Šo varbūt sapratīs tikai nozares profesionāļi, bet mēs piedāvāsim uzticamu ziņu atlasi - un tas interneta medijos ir retums. Mēs, protams, zinām, kas ir lasītākās ziņas portālos, bet mēs savu auditoriju aicināsim izzināt un saprast, sev nepieciešamajā dziļumā, tēmas, kas ir svarīgas. Mēs jutīsim līdzi un reaģēsim uz stāstiem par izglītības pieejamību, drošību ģimenē un ārpus, likumdošanas (vai neieviestu likumu) radītājām sekām, arī par veiksmēm un sasniegumiem, u.c.Es savukārt gribētu, lai mūsu lasītājs, klausītājs, skatītājs būtu aktīvs. Gan netieši - interesējoties par to, kas notiek Latvijā un pasaulē, gan arī tieši - komentējot, rakstot un daloties ar mūsu stāstiem," uzskata M.Cerava.

Jau ziņots, ka LR un LTV kopējā portāla veidošana ir viens no soļiem uz abu mediju apvienošanu jaunā sabiedriskajā medijā, ko paredz Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) izstrādātā mediju stratēģija.

LTV un LR kopīga interneta portāla izveidei latviešu un krievu valodā pērn tika piešķirti 82 300 latu.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas