Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sāk darboties Zemessardzes vienotais pieteikšanās tālrunis 1811

Lai vienkāršotu pieteikšanos dienestam Zemessardzē un veicinātu atgriezenisko saiti ar iedzīvotājiem, darbu sācis Zemessardzes vienotais diennakts tālruņa numurs - 1811, portālu Diena.lv informēja Aizsardzības ministrijā.

"Mēs apzināmies, ka ne vienmēr iedzīvotājiem ir iespēja atbraukt līdz tuvākajam Zemessardzes bataljonam, lai iegūtu sev interesējošo informāciju par dienestu Zemessardzē un uzreiz saņemtu atbildes. Vienota pieteikšanās tālruņa līnijas izveide ir lieliska iespēja efektīvi sniegt informāciju Latvijas pilsoņiem, kuri vēlas dot savu pienesumu mūsu valsts aizsardzībā," norāda Zemessardzes komandieris brigādes ģenerālis Ainārs Ozoliņš. "Aicinām Latvijas pilsoņus aktīvi izmanot šo iespēju, zvanīt un gūt izsmeļošu informāciju par iespējām, ko piedāvā Zemessardze," aicina Ozoliņš. 

Zemessardze ir lielākā Nacionālo bruņoto spēku struktūra un teritoriālās aizsardzības pamats.

Zemessardzē uzņem Latvijas pilsoņus, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu, bet nav vecāki par 55 gadiem. Informācija, par prasībām uzņemšanai Zemessardzē, ir atrodama Zemessardzes mājas lapas sadaļā Prasības uzņemšanai Zemessardzē

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas