Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sērijveida dzīvokļu cenas augušas Ogrē un Salaspilī

Šī gada janvārī sērijveida dzīvokļu cenas augušas Ogrē un Salaspilī, bet Jelgavā un Kauguros tās nav mainījušās, teikts nekustamā īpašuma kompānijas Arco Real Estate tirgus pārskatā.

2016.gada janvārī sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē pieauga par 0,4% - vidējā cena sasniedza 445 eiro par kvadrātmetru. 2015.gada laikā cenas kopumā pieauga par 4,5%. Cenām arī šobrīd ir tendence pieaugt.

Arī Salaspilī dzīvokļu cenas palielinājās par 1,3%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena janvārī pakāpās līdz 474 eiro par kvadrātmetru pozīcijai. Kopš 2015.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā pieauga par 1,3%.

Dzīvokļu cenas Salaspilī ietekmēja cenu izmaiņas Rīgas sērijveida dzīvokļiem, tomēr Arco Real Estate secina, ka Rīgā sērijveida dzīvokļu cenas pēdējā gada laikā pieauga straujāk (2015.gadā 2,8% apmērā).

Kauguros 2016.gada janvārī sērijveida dzīvokļu cenas saglabājās bez izmaiņām - dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena joprojām atradās 418 eiro par kvadrātmetru pozīcijā. Jau pēdējos piecus mēnešus pēc kārtas nav novērotas jebkādas cenu izmaiņas. Kauguros 2015.gadā dzīvokļu cenas kopumā pieauga par 5,6%.

Arī Jelgavā 2016.gada janvārī sērijveida dzīvokļu cenas saglabājās bez izmaiņām. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena janvārī palika nemainīga - 360 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2014.gada decembra Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 7,1%.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas