Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Sieviete plāno turpināt piketus pie valdības ēkas, lai atrastu darbu

Sieviete, kas vienatnē 3.augustā piketēja pie valdības ēkas, lai panāktu pabalstu izmaksu, septembrī deviņu dienu garumā plāno piketus turpināt ar mērķi atrast darbu, informē Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Laila Rudzīte domē ir pieteikusi piketu iepretim Ministru kabinetam, Brīvības bulvārī 36, trešdien, 2.septembrī, no plkst.9 līdz 17 ar mērķi "panākt, lai iestāžu darbinieki, kuru pienākums ir palīdzēt atrast man darbu, to arī dara". Tāpat sieviete pieteikusi arī piketu šajā pašā vietā katru dienu no 3.septembra līdz 11.septembrim no plkst.10 līdz plkst.18 ar mērķi "turpināt 2.septembra piketu un panākt, lai iestāžu darbinieki, kuru pienākums ir palīdzēt atrast man darbu, to arī dara un saprastu, ka šī problēma ir ļoti nopietna".

Sieviete piketēt plāno vienatnē.

Kā ziņots, Rudzīte iepriekš jau 3.augustā piketēja pie Ministru kabineta ēkas, cerot panākt, ka viņai atkal tiek izmaksāti sociālie pabalsti, novēroja aģentūra LETA.

Rudzīte aģentūrai LETA pastāstīja, ka darbu zaudēja aptuveni pirms trim gadiem, un kopš tā laika viņas iztikas līdzekļus veido sociālie pabalsti, kuri gan pēdējā gada laikā netiek izmaksāti. Sieviete uzskata, ka, atsakoties izmaksāt pabalstus, amatpersonas pārkāpj likumus, jo viņai tādi pienākas. Ar piketu viņa centās pievērst šo amatpersonu uzmanību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas