Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Skultes ostā kuģa kapteinis iet bojā, pārkrītot pār bortu

Pagājušajā naktī Saulkrastos, Skultes ostā, Aģes upes iztekā, bojā gājis pāri zvejas kuģa bortam pārkritis vīrietis, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā. 

Skultes ostas kapteinis Kristaps Žideņš pastāstīja, ka bojā gājušais ir zvejas kuģa kapteinis. Par to viņu informējuši bojā gājušā vīrieša darba devēji. 

Glābēji izsaukumu uz Saulkrastu novada Zvejniekciemu saņēmuši ap plkst.3 naktī. Saskaņā ar glābēju rīcībā esošo informāciju kuģu piestātnē 43 gadus vecais vīrietis pārkritis pār kuģa bortu, nav varējis paša spēkiem tikt līdz kāpnēm un gājis bojā. Viņš no ūdens izcelts jau miris un nogādāts krastā. 

Negadījumā bija iesaistīts vēl viens vīrietis - arī viņš iekritis ledainajā ūdenī, tomēr izdzīvojis un ar ķermeņa atdzišanu nogādāts slimnīcā. 

Pēc Žideņa teiktā, kuģa kapteinis paslīdējis uz apsarmojušā klāja un pārkritis pāri bortam. Savukārt otrs vīrietis viņu centies glābt. Sīkākas informācijas par negadījuma apstākļiem Žideņa rīcībā nebija. 

Ostas akvatoriju klāj plāna ledus kārta, kas turklāt katru dienu tiek uzlauzta. Pirmdien Žideņš ar Skultes ostas pārvaldnieku pārrunās šo gadījumu un lems par pasākumiem un rekomendācijām zvejas kuģiem, lai šādas nelaimes vairs neatkārtotos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas