Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Sniegs un putenis apgrūtina braukšanu

Latvijas Valsts ceļi informē, ka braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem, reģionālajiem un vietējiem autoceļiem visā Latvijas teritorijā ir apgrūtināti.

Vietām snieg un putina, kā rezultātā uz ceļiem var veidoties sniega sanesumi. Gaisa temperatūra no -15ºC līdz -8ºC.

Rīgas apkārtnē, kā arī Ventspils, Liepājas, Jelgavas, Bauskas, Daugavpils, Siguldas, Valmieras un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi apgrūtināti visā ceļa posma garumā. Vietām snieg un putina. Brauktuves sniegotas, vietām veidojas apledojums.
Arī pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā. Vietām snieg, putina, brauktuves sniegotas. Autoceļus tīra un kaisa ar pretapledojuma materiāliem.
Pa vietējiem ceļiem ir apgrūtināti braukšanas apstākļi visā Latvijā, izņemot Gulbenes apkaimi. Brauktuves sniegotas, vietām apledojušas. Uzturēšanas darbu ietvaros notiek bīstamo ceļa posmu (krustojumu, pagriezienu, kāpumu) pretslīdes apstrāde.
Braucot ziemas apstākļos, aicinām autovadītājiem izvēlēties ceļa stāvoklim un savām autovadīšanas prasmēm atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Atgādinām, ka ceļa stāvoklis ziemas laikā var mainīties ļoti strauji.
Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un autoceļu ziemas uzturēšanas klasēm un prasībām varat iegūt, www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī zvanot pa bezmaksas diennakts informatīvo tālruni 80005555.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas