Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Šorīt sniegs un apledojums pagrūtina braukšanu vietām Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē

Šorīt sniegs un apledojums daudzviet apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem Vidzemē, Zemgalē, Kurzemē un Pierīgā, informē Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 77 Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Ainažu šoseja posmā no Gaujas tilta - Bīriņu pagriezienam, Siguldas šosejas posmā no Vangažiem - Siguldai, Rīgas apvedceļš posmā Salaspils - Babīte, Bauskas šoseja posmā no Rīgas - Iecavai, Jelgavas šoseja posmā no Rīgas - Jelgavai, Liepājas šoseja posmā no Rīgas - Kalnciemam, Ventspils šoseja posmā no Rīgas - Kūdrai un Rucavas šoseja visa posma garumā.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Cēsu, Jelgavas, Liepājas, Limbažu, Ogres, Talsu, Valkas, Valmieras un Ventspils apkārtnē.

LVC aicina autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas