Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Stradiņa slimnīcas A korpusa otrās kārtas būvdarbus par 88 miljoniem eiro veiks SIA Velve

VSIA Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas A korpusa otrās kārtas būvniecības darbus par 88 364 300 eiro veiks SIA Velve, preses brīfingā paziņoja slimnīcas valdes loceklis Jānis Komisars.

Viņš skaidroja, ka konkursā tika izvēlēta konkursa procedūra ar sarunām, un iepirkuma īstenošana esot noritējusi divos posmos - sākotnēji noritēja pretendentu kvalifikācijas pārbaude, savukārt otrajā posmā notika sarunas ar pretendentiem par iesniegtā piedāvājuma saturu un cenām, lai gala rezultātā panāktu piedāvājumu, kas vislabāk atbilstu pasūtītāja interesēm.

Komisars informēja, ka iepirkuma procedūra notika Iepirkumu uzraudzības biroja kontrolē. Pērnā gada aprīlī esot izsludināts iepirkums par A korpusa otrās kārtas būvdarbiem, savukārt pērnā gada 11.novembrī iepirkuma komisija pieņēma lēmumu par pirmā posma rezultātiem, otrajai kārtai virzot deviņus pretendentus.

Pēc viņa paustā, otrajai kārtai tika izvirzītas gandrīz visas Latvijas vadošās būvfirmas. Šī gada martā iepirkuma komisija atvēra astoņu pretendentu iesniegtos piedāvājumus un uzsāka to pārbaudi un vērtēšanu.

Laika posmā no 3.aprīļa līdz 20.maijam notika rakstveida un klātienes sarunas par piedāvājuma saturu ar mērķi to cenu maksimāli tuvināt plānotajai līgumasummai, klāstīja slimnīcas valdes loceklis.

Otrdien iepirkuma komisija lēmusi, ka saimnieciski izdevīgākais piedāvājums bijis no SIA Velve, kas piedāvāja veikt otrās kārtas būvdarbus par 88,3 miljoniem eiro bez PVN. Komisars atklāja, ka šis piedāvājums izmaksu ziņā bijis lētākais, tomēr uzvarētāju noteica ne tikai tas. Iepirkuma komisija esot vērtējusi piedāvājumus pēc trim kritērijiem - iepirkuma cena, būvdarbu veikšanas termiņš, kas SIA Velve gadījumā esot 30 mēneši, un garantijas termiņš veiktajiem darbiem, kas šī uzņēmuma gadījumā ir pieci gadi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas