Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Stradiņa slimnīcas valdes locekle Čakša atkāpusies no amata (papildināts 19:21)

Ceturtdien Veselības ministrija (VM) ir saņēmusi Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas valdes locekles Andas Čakšas iesniegumu par atkāpšanos no amata, aģentūrai LETA pastāstīja VM pārstāvis Oskars Šneiders.

Kā skaidroja Šneiders, Čakša darbu valdes sastāvā turpinās līdz brīdim, kad tiks sasaukta slimnīcas dalībnieku sapulce, kurā lems par izmaiņām valdes locekļu sastāvā.

Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas valdes locekle Anda Čakša atkāpšanos skaidrojusi ar vēlmi koncentrēties uz Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas vadīšanu.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja veselības ministrs Guntis Belēvičs, Čakšas atkāpšanās iemesls ir "ārkārtīgi vienkāršs". Viņš skaidroja, ka, ņemot vērā to, ka nākamgad Bērnu slimnīcai būs lielāks finansējums, slimnīcas valde ir saņēmusi uzdevumu strādāt pie tā, "lai trīs mēnešu laikā tiktu izskaustas rindas Bērnu slimnīcā. Jo bērni ir mūsu prioritāte".

Stradiņa slimnīcas valdē bez Čakšas strādā arī Normunds Štāls, kurš atbild par būvniecības procesiem, kā arī Elita Buša, kura atbild par finansējuma jautājumiem.

Ar pašu Čakšu aģentūrai LETA sazināties vēl nav izdevies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas