Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Strīdā par skeletona rezultātiem pastrādātajā slepkavībā apsūdzēts Lietuvas valstspiederīgais

Par Latvijas valstspiederīgā Aleksandra Karpova slepkavību Portārlingtonā apsūdzēts kāds 36 gadus vecs Lietuvas valstspiederīgais, vēsta Īrijas masu mediji.

RTE.ie ziņo, ka Deivids Žigelis, kurš arī dzīvo Portārlingtonā, izmeklētājiem atzinies Karpova slepkavībā, taču sīkākus komentārus nav sniedzis. "Nē, es jau sniedzu skaidrojumus policistiem, es nogalināju šo cilvēku," apsūdzētā teikto citējis izmeklētājs.

Irishtimes.com raksta, ka apsūdzētais vadījis atkritumu savākšanas automašīnu un pelnījis 450 eiro nedēļā. Tagad valsts viņam tiesā nodrošinās juridisko palīdzību un tulku.

Otrs vīrietis, kurš tika aizturēts tūlīt pēc slepkavības, atbrīvots bez apsūdzību izvirzīšanas. 

Jau vēstīts, ka skeletona sacensības Soču olimpiādē bija raisījušas asu konfliktu kādā mājā Īrijā, kur strīda karstumā nāvējošus naža dūrienus saņēmis Latvijas valstspiederīgais.

26 gadus vecais Latvijas valstspiederīgais Karpovs tika nogalināts mājā Portārlingtonas pilsētā sestdien, 15.februārī, pēcpusdienā. Pirms strīda Karpovs kopā ar diviem citiem vīriešiem skatījās Soču olipiādi un lietoja alkoholu.

The Irish Mirror raksta, ka strīda iemesls bija skeletona sacensības, kurās Latvijas skeletonists Martins Dukurs izcīnīja sudraba medaļu, četru braucienu summā 0,81 sekundi zaudējot krievam Aleksandram Tretjakovam.

Viens no sacensību vērotājiem bija devies uz virtuvi, sagrābis nazi un sācis draudēt Karpovam. Pēc brīža viņš jau bija sadurts un mira vēl pirms ātrās medicīniskās palīdzības ierašanās. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas