Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Sudraba joprojām noslēpumaina par saviem nākotnes plāniem

Bijusī Valsts kontroliere Inguna Sudraba joprojām ir noslēpumaina par saviem nākotnes plāniem un strikti arī atturas atklāt, ar ko nodarbojas pašlaik.

"Tad kad man būs ko teikt un kad es gribēšu ko teikt, tad es to pastāstīšu," portālam Diena.lv sacīja Sudraba, atbildot uz jautājumiem par viņas plāniem un pašreizējo nodarbošanos.

Sudraba arī atturējās komentēt valsts kontrolieres Elitas Krūmiņas nule izteiktos komentārus valdībai un Saeimai par nepārdomātu valsts galvojumu izsniegšanu privātiem uzņēmumiem, konkrēti 51 miljona latu lielu galvojumu uzņēmumam Liepājas metalurgs. Sudraba norādīja, ka viņas "profesionālā ētika neļauj" komentēt savas bijušās darba vietas pašreizējo darbu.

Spekulācijas par Sudrabas nākotnes plāniem un iespējamo iesaistīšanos politikā sākās jau krietni pirms viņas pilnvaru termiņa beigām galvenās valsts kontrolieres amatā šā gada janvārī.

Lai gan gada sākumā, vēl esot kontrolieres amatā, Sudraba intervijā Dienai atzina, ka viņai vajadzīgs reāls darbs, bet politika neesot darbs, kuluāros nebeidz cirkulēt runas par viņas vēlmi dibināt savu vai pievienoties kādai no jau esošām partijām.

Jau vēstīts, ka Krūmiņa pirmdien veltīja kritiku valdībai, ka tā iepriekš paredzamus izdevumus sedz no līdzekļiem, kas domāti neparedzētiem gadījumiem. Kā piemērus viņa minēja atalgojumu, izdevumus par komunālajiem pakalpojumiem un apsaimniekošanas maksu.

Savukārt valdības vadītājs Valdis Dombrovskis (Vienotība), komentējot pašreizējās valsts kontrolieres kritiku, izteicās, ka "šī tiešām ir politiska retorika, Valsts kontrolei vairāk piestāvētu runāt par konkrētiem faktiem un norādīt uz konkrētām nepilnībām."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas