Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Uz autoceļa Ragana–Turaida sāk labot virsmas apstrādes defektus

Uz reģionālā autoceļa Ragana–Turaida (P7 ) visā garumā no Raganas līdz Turaidai (0,06.-9,57. km) garantijas ietvaros sākta defektu labošana virsmas apstrādes kārtā. Pērn autoceļam P7 tika veikta seguma atjaunošana, pielietojot virsmas apstrādes tehnoloģiju, vēsta VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Remontdarbu posmā ieviests ātruma ierobežojums 50km/h un viens luksofora posms. LVC aicina autovadītājus nepārsniegt atļauto braukšanas ātrumu, jo remontdarbu posmā var lidot šķembas. Posma šķērsošana var aizņemt 15 minūtes.

LVC papildus atgādina, ka remontdarbi posmā no Valmieras šosejas līdz Turaidai un Siguldai notiek arī uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8). Lai nokļūtu Turaidā, autovadītājiem jāparedz papildu laiks ceļā. Remontdarbu apbraukšanai aicina pēc iespējas izmantot maršrutu caur Sēnītes satiksmes mezglu pa Valmieras (A3) un Vidzemes (A2) šosejām.

Virsmas apstrādes remontdarbus garantijas ietvaros veic SIA Limbažu ceļi un tos plānots pabeigt līdz 20. augustam. Tomēr jāņem vērā, ka garantijas darbi var notikt tikai piemērotos laikapstākļos – sausā un siltā laikā, tāpēc darbu pabeigšanas datums var mainīties.

Kā zināms, pēc ziemas sezonas kopumā trešdaļā posmu, kur 2020. gadā tika veikta seguma atjaunošana, pielietojot virsmas apstrādes tehnoloģiju, defektu dēļ notika šķembu atdalīšanās no seguma. Defekti virsmas apstrādes posmos ir radušies pārsvarā bitumena emulsijas nepietiekamas kvalitātes un laika apstākļu dēļ. Vairāk informācijas par defektu iemesliem šeit.

Kopumā defekti tika konstatēti 32 posmos, un šajā būvdarbu sezonā būvniekiem tie ir jānovērš garantijas ietvaros. LVC atvainojas autobraucējiem par sagādātajām neērtībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas