Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Uz sliedēm aizmigušu vīrieti sabrauc vilciens; pensionāre ar latvāņiem apdedzina kājas

Kopumā neatliekamās palīdzības mediķi pagājušajā diennaktī saņēmuši 1301 izsaukumu, no tiem 300 saistīti ar dažādām traumām, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša. 

Pagājušajā diennaktī traģisks negadījums noticis Tukuma pusē, kur vilciens nāvējoši traumējis vīrieti. Negadījums noticis meža vidū, kur uz dzelzceļa sliedēm 30 gadus vecs vīrietis, iespējams, bija aizmidzis.

Smagas traumas aizvadītajā diennaktī Pierīgā guvuši divi vīrieši, krītot no paliela augstuma. Vienā gadījumā 60 gadus vecs vīrietis aptuveni trīs metru augstumā darbojies ar elektrovadiem. Darbojoties ar vadiem, vīrietis saņēmis strāvas triecienu un kritis no šī augstuma, kā rezultātā bez strāvas trieciena traumām guvis arī smadzeņu satricinājumu un galvas traumu. 

Arī otrs negadījums noticis Pierīgā, kur vīrietis kritis no aptuveni divu metru augstuma. Vīrietis aptuveni divu metru augstumā strādājis uz stalažām, remontējot māju, un kritis, kā rezultātā guvis kājas lūzumu un ķermeņa sasitumus. 

Tāpat notikuši divi negadījumi, darbojoties ar cirvi. Zemgalē 51 gadu vecs vīrietis, skaldot malku, ar cirvja resno galu trāpījis sev pa seju, gūstot degunu kaula lūzumu un sejas traumu. 

Arī Kurzemē kāds 50 gadus vecs vīrietis, darbojoties ar cirvi, guvis smagu sejas traumu.

Vidzemē 81 gadu veca sieviete guvusi apdegumus no latvāņiem. Sievietei sāpējuši ceļi un viņa pēc paziņu ieteikuma uz sāpošajiem ceļiem uzlikusi latvāņus, kā rezultātā gūti apakšstilbu apdegumi. Cietusī nogādāta slimnīcā Rīgā.

Aizvadītajā diennaktī cietuši arī divi bērni un abi negadījumi notikuši Kurzemē. Deviņus gadus veca meitene guvusi sejas apdegumus. Sejas apdegums gūts pēc tam, kad bērni ugunskurā iemetuši mediķiem nezināmu vielu, kas uzliesmojusi. Deviņus gadus vecā meitene atradās vistuvāk ugunskuram un vielas uzliesmojuma rezultātā guva nopietnus sejas apdegumus.

Savukārt no paziņu suņu koduma vakar cietusi vienu gadu veca meitenīte. Suns meitenītes sejā atstājis dziļas kostas brūces. Cietusī nogādāta slimnīcā Rīgā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas