Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Uz Strīķes vietu noraidīti jau četri kandidāti

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izsludinātais konkurss uz vakanto priekšnieka vietnieka vietu izgāzies. Kā Dienai atklāj KNAB vadītājs Jaroslavs Streļčenoks, amatam pieteicās četri kandidāti: "Kandidāti bija spējīgi, bet starp viņiem cilvēku, kas varētu ieņemt šo amatu, es neredzēju."

Biroja vadītājs notiekošo detalizētāk komentēt atsakās, bet piebilst, ka viņam pašam bijis "īpaši nepatīkami tādā veidā beigt konkursu". "Tie cilvēki, kurus es uzrunāju, un tie, par kuriem cerēju, ka pieteiksies konkursā, - viņu nebija."

Tas bija iekšējais konkurss, un visi četri kandidāti bijuši biroja darbinieki. Drīzumā tiks lemts, kādā veidā atrast piemērotāko pretendentu. Vai rīkot atklātu konkursu vai uzrunāt kādas konkrētas personas, pagaidām vēl skaidrības neesot.

Pēc seriāla cienīgām J. Štreļčenoka vietnieces Jutas Strīķes atlaišanas un amatā atjaunošanas ainām, KNAB komunikācijā par iekšējām norisēm kļuvis atturīgs. To apstiprina arī biroja vadītājs: "Birojs strādā, darbs notiek, visas funkcijas, kas mums jāveic, tiek izpildītas simtprocentīgi. Mēs esam mainījuši komunikāciju, un par iekšējiem procesiem runāt negribu. Lūgtu žurnālistus vairāk pievērst uzmanību tam, ka mēs simtprocentīgi spējam veikt visas funkcijas."

Visu Aļonas Zanderes rakstu lasiet ceturtdienas, 13.marta, laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas