Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Uz valsts ceļiem strādā vairāk nekā 115 ziemas tehnikas vienības; snigšana turpina apgrūtināt braukšanu

Snigšana un sniegs turpina apgrūtināt braukšanu uz valsts galvenajiem autoceļiem galvenokārt rietumu un centrālajos rajonos, un kopumā valsts ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 115 uzņēmuma Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienības, kas veic sniegoto ceļa posmu tīrīšanu un kaisīšanu.

Kā aģentūru LETA informēja uzņēmumā Latvijas Valsts ceļi (LVC), patlaban braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti Ainažu virzienā visā posmā no Berģiem līdz Tūjas krustojumam, Veclaicenes virzienā no Rīgas līdz Līgatnei un no Raunas pagrieziena līdz Virešiem, Valmieras virzienā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam un no Stalbes līdz Strenčiem.

Tāpat apgrūtināta braukšana ir uz Rīgas apvedceļa no Salaspils līdz Babītei, Daugavpils virzienā no Ogres līdz Nīcgalei, kā arī no Jēkabpils līdz Varakļāniem un no Ludzas līdz Terehovai. Liepājas virzienā uzmanīgi jābrauc no Rīgas līdz Kalnciemam un no Skrundas līdz Liepājai, kā arī Ventspils virzienā no Rīgas līdz Kūdrai un no Strazdes līdz Ventspilij.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana Bauskas, Jelgavas, Ogres, Aizkraukles, Rīgas, Kuldīgas, Liepājas, Talsu, Tukuma, Ventspils, Jēkabpils, Ludzas, Preiļu, Alūksnes, Gulbenes, Limbažu, Madonas un Valmieras apkārtnē.

LVC mājaslapā www.lvceli.lv ir pieejama skaidrojošā informācija par ceļu ziemas uzturēšanas specifiku un prasībām, kā arī interaktīvā ceļu karte, kur attēloti aktuālie braukšanas apstākļi valsts galvenajos autoceļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas