Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
VID ģenerāldirektora amatam virzītais Māris Skujiņš bijis finanšu direktors koģenerācijas staciju projektam, kurā divi no galvenajiem investoriem bijuši Māris Martinsons un Viktors Krasovickis

Vai savs cilvēks pie VID stūres?

Finanšu direktora pieredze koģenerācijas projektu attīstītājā Energo Capital, kurā viens no galvenajiem investoriem bijis Finanšu policijas kriminālprocesos figurējošais Māris Martinsons, rada šaubas par finanšu ministres Danas Reiznieces-Ozolas (ZZS) virzītā Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektora amata kandidāta Māra Skujiņa atbilstību šim amatam un iespējamām interesēm, kas slēpjas aiz viņa izraudzīšanās. Ja ticēt Lursoft datiem, 2010. gada novembrī dibinātā SIA Energo Capital lielu interesi izraisīt nespēj. Sākotnēji 80%, vēlāk 50% uzņēmuma piederēja kādam publiski maz zināmam bijušajam SEB bankas darbiniekam Gatim Vītolam. Tomēr Dienas rīcībā nonākušie dokumenti un investoru piesaistei sagatavotās Energo Capital prezentācijas paver citu ainu. Patiesībā aiz, kā izrādās, ļoti vērienīga zaļās enerģijas projektu attīstītāja stāvēja skandalozi investori, un finanšu lietas uzņēmumā aktīvajā investīciju un kredītu piesaistīšanas fāzē kārtoja tagadējais pretendents uz VID ģenerāldirektora amatu Skujiņš.

Top komentāri

tikai lielo onkuļu zicdirektors
t
Viņš jau nebija nekāds biznesmenis, bet tikai lielo onkuļu zicdirektors uzņēmumā, kurš specializējās biomasas koģenerācijas staciju izveidē, kas ir viena no lielākajām OIKistu naudas āderēm
oma
o
Nu protams, ka "īstais" cilvēks. Pietiek paklausīties viņa atbildes uz jautājumiem - nebiju, nepazinu, nesatiku... Pratināšanā klusēs kā partyizāns un savējos nenodos.
Latvijas stulbums
L
No 19 kandidātiem mistiskā kārtā izvēlējās šo āzi par dārznieku :D
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas