Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Valdība Kučinska vadībā sakārtošot Dziesmu un deju svētkiem nepieciešamās būves līdz 2018.gadam

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) premjera amata kandidāts Māris Kučinskis valdības deklarācijas melnrakstā apņemas atjaunot Dziesmu un deju svētku norisei nepieciešamo infrastruktūru līdz 2018.gadam. Daugavas stadiona un Mežaparka Lielās estrādes rekonstrukcija tikšot veikta sadarbībā ar Rīgas pilsētu.

Jautājumu par Dziesmu svētku infrastruktūru Kučinskis ir iekļāvis drošības jautājumu sadaļā, kas aptverot arī nacionālās identitātes jautājumus. Lai stiprinātu Latvijas sabiedrības un valstiskās piederības sajūtu, līdztekus gatavošanās pasākumiem gaidāmajiem Dziesmu un deju svētkiem topošā valdība pauž gatavību sagatavot un īstenot Latvijas simtgades svētku programmu un pasākumus.

Kučinska topošās valdības deklarācijas melnrakstā pausta apņemšanās izstrādāt koordinētu mediju politiku, lai nodrošinātu kvalitatīvas, daudzveidīgas, līdzsvarotas un ilgtspējīgas mediju informatīvas telpas attīstību.

Deklarācijas melnrakstā minēts, ka Latvijas iekšējai drošībai ir nozīmīga saliedēta un uz kopīgām vērtībām orientēta sabiedrība, kuru vieno piederības sajūta Latvijas valstij, tās kultūrai un pamatvērtībām.

Mūsdienu mainīgās un dinamiskās starptautiskās vides apstākļos valsts un sabiedrības drošība ir prioritārs valdības darba kārtības jautājums, pausts Kučinska topošās valdības deklarācijas melnrakstā.

Pašlaik koalīcijas partneri vēl nav vienojušies par valdības deklarāciju, un šis ir pirmais deklarācijas uzmetums, ko piedāvā Kučinskis. Rīt, 22.janvārī, kopā ar partneriem paredzēts turpināt darbu pie šī dokumenta izstrādes.

Kā ziņots, Valsts prezidents Raimonds Vējonis valdības veidošanu uzticējis Zaļo un zemnieku savienības virzītajam kandidātam Mārim Kučinskim. Kad valdība būs izveidota, par to vēl būs jābalso Saeimā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas