Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Valsts iestāžu slepenā privātā dzīve

Ierēdņu saņemto prēmiju, piemaksu un naudas balvu atklāšana varot radīt kaitējumu valsts un sabiedrības interesēm. Ar šādu pamatojumu valsts naudas tērēšanas slēpšanas stafeti pārtvērusi Edgara Rinkēviča (Vienotība) vadītā Ārlietu ministrija (ĀM). Lai gan līdz šim slavenākā nodokļu maksātāju naudas tēriņu slēpēja – Valsts prezidenta kanceleja – zaudējusi jau piecās administratīvās tiesas lietās saistībā ar dažādas informācijas prettiesisku neatklāšanu, valsts iestādes enerģiski meklē arvien jaunus "risinājumus", lai šādus izdevumus arī turpmāk varētu slēpt no sabiedrības.

Top komentāri

Enģeļa viesis
E
Tur nav nekā slepena. Šie ļaudis ir super izglītoti un trenēti tikai vienā lietā noslēpt un nozagt! Viņi mācās tikai vienu - lai zagtu un parazitētu! Tāpēc viņiem rodas psihiskas un citas problēmas, jo tas viss atspēlējas. Tā ir cita suga un bīstama parazītu suga, kas ir kā pūstošs organisms, kas jāuztur, jāaprūpē, kas ir mauzolejā. Agri vai vēlu bisi saprot, ka tas ir jāapglabā!
Alta
A
Latvijas valsts parvalde ir izveidota ka mafioza struktura, kura valsts amatpersonas sev ideal lielas algas, pensijas un visa vida privilegias. Latvijas valsts budgets pedejso 27. gados tiek veidots un sadalits pec principa: valsts vadiba, prezidenti, ministri, ieredni, deputati apmierina savas alkatigas rikles un vajpratigo egoismu un tikai to kas paliek pari sadala Latvijas pulim (Debila Babra, no SABA apzimejums). Kad tiks atclets likums Par diplomati izdienas pensijam, kuru izlobeja alkatigie komunisti Sandra Kalniete un Maris Riekstins???
Dzīvnieku fermas simtgade
D
Citādi to visu grūti nosaukt!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas